Alex De Souza Türkiye'ye döndü! O takımla anlaştı

Alex De Souza Türkiye'ye döndü! O takımla anlaştı

Fenerbahçe'nin efsane eski futbolcusu Alex De Souza Türkiye'ye geliyor. Süper Lig ekibi ile anlaşan Alex'i teknik direktör olarak ülkemizde göreceğiz.

Antalyaspor, teknik direktörlük için Alex de Souza ile anlaştı. Alex de Souza, bu hafta Antalya'ya geldi.

fhoq-tywqasteum.jpg

Türkiye'de 7'den 70'e her futbolseverin büyük beğenisini ve takdirini kazanan, Fenerbahçe taraftarının efsanesi olan Alex de Souza, Türkiye'ye dönme hazırlığında.

1cgcjicxnuwxy24bsrwzmq.webp

ALEX DE SOUZA, ANTALYASPOR'DA

45 yaşındaki genç teknik adamın sürpriz bir takımla anlaşmaya vardığı iddia edildi. Ajansspor'un haberine göre; Antalyaspor'un, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öğrenildi.

6bc13d48626cc26dada33bdf9d265eb10b4ae852.webp

Ulaşılan bilgilere göre Antalyaspor, mayıs 2023'ten beri takım çalıştırmayan Alex de Souza ile geçtiğimiz iki ay önce görüşmelere başladığı öğrenildi. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun, bu hafta Antalya'ya da geldiği de ortaya çıktı.

5c8e144c45d2a06b40b297bb.webp

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A DOĞRU...

Öte yandan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın adı Fernando Santos sonrası Beşiktaş'la da anılıyor. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba geçtiğimiz günlerde Sergen Yalçın'la ilgili soruya "Şu an bir görüşme olmadı" cevabını vermişti. Antalyaspor ile 18 maça çıkan Sergen Yalçın 6'şar galibiyet, beraberlik ve yenilgi alarak maç başına 1.33 puan ortalaması yakaladı.