Türk futbolunda skandallar bitmiyor! Şike söylentileri ortalığı karıştırdı... Vanspor sahadan çekildi

Türk futbolunda skandallar bitmiyor! Şike söylentileri ortalığı karıştırdı... Vanspor sahadan çekildi

Bursaspor ve Vanspor FK arasındaki maç şok edici bir biçimde sona erdi. Vanspor FK, Esenler Erokspor'un ligde kalma mücadelesinde rakibi Serik Belediyespor'un U19 takımıyla oynama kararıyla bağlantılı olarak 22. dakikada sahadan çekildi.

Türk futbolunda skandallar bitmek bilmiyor. Mehmet Büyükekşi yönetimindeki TFF'ye kulüpler başkaldırırken erken seçim yapmaya yanaşmayan Büyükekşi kendinde hata bulmuyor. Öte yandan bahis iddiaları, şike söylentileri peşi sıra geliyor.

Son olarak dikkat çeken olay TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 38. haftada yaşandı. Bursaspor ile Vanspor FK arasındaki maçta beklenmedik bir şekilde sona erdi. Şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan Vanspor FK, Esenler Erokspor'un ligde kalma mücadelesinde rakibi Serik Belediyespor'un U19 takımıyla oynama kararıyla bağlantılı olarak 22. dakikada sahadan çekildi.

SERİK BELEDİYESPOR, ESENLER EROKSPOR KARŞISINDA U19'LA SAHADA

Esenler Erokspor, ligde kalma mücadelesinde son hafta Serik Belediyespor ile karşılaşacaktı. Serik Belediyespor, bu maçta U19 takımını sahaya sürmeyi tercih etti. Vanspor FK ve birçok futbolsever, bu durumun adil olmadığını ve ligin sportif açıdan zedelendiğini belirtti.

SERİK BELEDİYESPOR TEKNİK EKİBİ MAÇ ÖNCESİ İSTİFA ETTİ

Serik Belediyespor teknik ekibi ise yönetimin, U-19’la çıkma kararının şaibe yaratacağını söyleyerek maçtan önce istifa etti.

VANSPOR FK SAHAYI TERK ETTİ 

Vanspor FK, Esenler Erokspor'un U19 takımıyla oynanan maçın adil olmadığını ve şampiyonluk şanslarının zora girdiğini gerekçe göstererek sahayı terk etti. 

Vanspor FK'nın sahadan çekilmesiyle birlikte hakem tarafından maç 22. dakikada 0-0 olarak tescil edildi. Bu skorla Esenler Erokspor 3 puan alırken, Vanspor FK ise 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

Beyaz Grup'ta şampiyonun belli olacağı son maça, U-19 takımıyla çıkan Serik Belediyespor, Esenler Erokspor’a 6-0 yenildi.

TFF'den ise bu konuda tek bir açıklama bile gelmedi.