Astrolog Dinçer Güner duyurdu: "Gelsin paralar, fırsatlar, bolluk, bereket..."

Astrolog Dinçer Güner duyurdu: "Gelsin paralar, fırsatlar, bolluk, bereket..."

Astrolog Dinçer Güner, 12 burcu da etkileyecek gelişmeleri, "Gelsin paralar, fırsatlar, bolluk, bereket..." diyerek anlattı.

Astrolog Dinçer Güner, 12 burcu da etkileyecek gelişmeleri tarih vererek anlattı. 

Bakalım bizi neler bekliyor... 

8 Mayıs günü Boğa burcunun 18. derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Hem Uranüs hem de Jüpiter eşlik edecek ve belki de yılın en keyifli ve en bereketli yeni ayını yaşayacağız.

Bu yeni ayın etkileri 5 Mayıs itibari ile başlar ve 13 Mayısa kadar devam eder. Boğa burcunun temsil ettiği bir çok konuda harika sürprizler, fırsatlar, şanslar bu yeni ay zamanında bizleri bekliyor. 

Boğa burcu bir şeylere sahip olmakla ilgilidir. Belki de bu yeni ay zamanı ev sahibinizle umduğunuz fiyatla anlaşabilirsiniz.

Bu nasıl fırsat demeyin, zira kiralara gelen fahiş zamlar sonrası kiracılar umdukları kiralarla anlaşabilmeleri bile artık gerçekten şans olarak nitelendirilebilecek durumda… 

Ya da belki de hayalinizi kurduğunuz evi, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Boğa tabii ki maddi koşullarla çok ilgilidir.

Bu dönem para biriktirmeye başlayabilir, birikimlerinizi çok iyi değerlendirebileceğiniz yatırım koşulları ile karşılaşabilirsiniz.

Ya da belki de bir süredir yükselsin diye beklediğiniz bir yatırımınız size güzel bir sürpriz yapabilir.

Ya da iş konularında şansınız yaver gider ve iyi bir zam alabilir veya maaşı – getirisi çok iyi olan bir iş bulabilirsiniz.

Her şekilde para kaynaklarınızı arttırabileceğiniz çok güzel etkiler var bu yeni ay zamanı. Ayrıca hedefleriniz arasında yurt dışı bağlantılı projeleriniz varsa tamda bu dönem hız kazanabilir.

Ya da yurt dışı bağlantılı harika fırsatlar da önünüze çıkabilir. Belki de çok istediğiniz bir okul veya eğitimin özel indirimine rastlarsınız. 

Yayıncılıkla ilgili de hedefleriniz varsa bu dönem hız kazanabilir. Yeni bir yayın evi ile yollarınız kesişebilir, yeni bir ürün çıkarmak için kolları sıvayabilirsiniz.

İşin içinde Uranüs olduğundan çok istediğiniz teknolojik bir alet, telefon, tablet ya da teknolojik bir ürünün indirime girdiğini görebilirsiniz veya size hediye olarak gelir, kim bilir?

Bu yeni ay her şekilde sizi mutlu edecek gelişmelere çok gebe görünüyor.

Dijital projeleriniz ve işlerinize hız verebilir, satış, reklam, pazarlama gibi konular içinde kolları sıvayabilirsiniz.

Hayat önümüze irili, ufaklı birçok fırsatı karşımıza çıkarak belli ki! 

Oturma zamanı değil, aksine harekete geçme ve fırsatları değerlendirme zamanı. Bu yeni ay Satürn’den de güzel destek alacağı için çok hayalini kurduğunuz bir şeye sahip olabilirsiniz.

Ya da irade gerektiren bir konu vardır. Mesela kilo vermek veya sigarayı bırakmak?

İşte bu yeni ay irade gerektiren konularda da ihtiyacınız olan motivasyonu kendinizde bulabileceğinize işaret etmekte. 

Belki de toprak yatırımı yapmak istiyorsunuz bir süredir, tarım arazisi arıyor olabilirsiniz. Bu yeni ay civarında araştırmalarınıza biraz daha hız vermelisiniz. Eminim istediğiniz o araziyi bulabilirsiniz.

Elbette boğa yeni ayı zamanları sağlık konusunda daha çok boğaza, lenf bezlerine ve saçlarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Bu da küçük bir uyarı olsun. Bu yeni ay zamanı değişime açık olan kazanacak!

Haber Global