Sizin her şeyiniz sahte, susun artık!

Hiç uzatmadan, sağa sola dalmadan konuya girmek istiyorum...
Galatasaray, Şampiyonlar Lig'inden elendikten sonra yaşanan gelişmelere, yazanlara, konuşanlara baktıkça inanın bana, dehşet içinde kalıyorum!..
Bu ne sahtekarlık, bu nasıl bir iki yüzlülük?
'Galatasaray elensin' diye adeta dua edenler, her türlü tuzağı kurup çirkin dolaplar çevirenler, inanılmaz dalga dümen içinde olanlar, şimdi utanmadan ağıtlar yakıyorlar, sözde çok üzülüyorlar!..
Gerçi biz millet olarak geçmişi çok çabuk unuturuz ama yine de son iki yılda Galatasaray üzerine oynanan oyunlara bir bakın!
Malum çevreler, kişiler, kuruluşlar, pek çok etkili yetkili kelli felli babalar, dayılar Galatasaray'a az mı kazık attılar!..
Bunlar değil miydi, 'Galatasaray şampiyon olmasın' diye play off gibi uyduruk bir sistemi yolun yarısında uygulamaya koyanlar!..
Bunlar değil miydi, Galatasaray'ın hocasına bol keseden acımasızca cezalar verip tribünde oturtanlar, futbolcularını doğrayanlar!..
Bunlar değil miydi, mevsim başında birilerinin talimatlarıyla o saçma çağ dışı yabancı yasağını getirerek Galatasaray'ın yolunu kesenler!..
Bunlar değil miydi, yine birilerinin istekleriyle ve de bazı yalaka, yağcı şak şakcı sözde yorumcu, yazar, bilmem ne yapımcısı ya da danışman geçinen tiplerin planlaması sonucu Galatasaray'ın hocasını ayartarak, milyon dolarlarla kafasını karıştırarak, başkanıyla arasını açarak işleyen düzeni bozanlar!..
Bunlar değil mi, Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Arena'nın yolunu bilmeyenler!
Bunlar değil mi, Galatasaray'a şampiyonluk kupasını stat koridorlarında vermeye kalkanlar!..
Bunlar değil mi, o şampiyonluk kupasını karanlık statlarda futbolcuların yüzlerine doğru adeta atarak verenler!..
Bunlar değil mi, Galatasaray tek başına bataklığa gömülmüş olan Türk futbolunun prestijini kurtarmaya çalışırken, kendi dalga dümenlerine bakanlar!..
Bunlar değil mi, Türk futbolundaki, her türlü pisliği, skandalı, yüz kızartıcı olayları halının altına süpürüp, sonra da üzerine oturanlar!..
Bunlar değil mi, arkalarını siyasete dayayarak herkese meydan okuyup, ellerindeki onca imkanları şuna buna peşkeş çekip herkese meydan okuyanlar!..
Bunlar değil mi, her türlü karalamayı yapanlar, asıp kesenler, bağırıp çağıranlar, milleti futboldan soğutup birbirine düşürenler!..
Bunlar değil mi, utanmadan sıkılmadan açık açık taraf tutanlar, maddi imkanları artar güçlenir düşüncesiyle Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmaması için akla hayale gelmeyen tezgahları kurup, çirkinlikleri sergileyenler!..
Şimdi bunlar hangi yüzle Galatasaray elendi diye eleştiriler yapıyorlar, sözde ağıtlar yakıyor, ahkam kesiyorlar!..
Bunlar şimdi hangi yüzle, Başkan Aysal'ı, Mancini ile futbolcuları, ya da kötü oynadı elendi diye Galatasaray'ı eleştiriyorlar.
Susun!...
Sesinizi kesin, kim olduğunuzu, ne düşündüğünüzü, neler yaptığınızı ya da yapmadığınızı, Türk futbolunu nasıl bir karanlığa, uçuruma doğru sürüklediğinizi herkes biliyor-görüyor artık!..
Susun!..
Herkes biliyor ki, her şeyiniz sahte, boşuna ağıtlar yakmayın, rahat bırakın Galatasaray'ı, sizler gölge etmeyin...
Eminim, sizlere rağmen, bütün dalga dümencilere rağmen Galatasaray, Türk futbolunun, Türkiye'nin gururu olmaya devam edecektir...

Önceki ve Sonraki Yazılar