Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

150'lik bonservisler

* Tottenham, Real Madrid'in göz diktiği 13 km koşabilen, Hami şutlu oyuncusu Eriksen için 230 milyon euro bonservis belirlemiş. Zidane'ın döndüğü Real aynı zamanda Liverpool'un starı Sadio Mane'ye de talip. Chelsea'nin Hazard'ına da zaten talipler... Bu üç transferin her biri 150'ye bitebilir. Üst sınıf starların fiyatları 150-200 bandına oturursa transfer yapılamaz hale gelinir. Stoperler bile 80'e gider. Adı duyulan, 10 gole katkıda bulunanlar için 30 istenir... UEFA Şampiyonlar Ligi'nin gelişimi büyüklere çalıştı hakikaten!

* Twitter'da gördüm; kendi takımları Real Betis'e karşı üç gol atan Messi'yi yuhlamak yerine alkışlayan, "Leo Messi..!" tezahüratı yapan tribünleri... Yavaşlamış, kalınlaşmış Messi'nin böylesi bir ilginçliğe/güzelliğe sebep olduğunu unutmayın... İleride anlatacaksınız...

* Messi neden Arjantin ve Barcelona'da farklı oynuyor?

- Xavi: "Bazen 10-15 dakika top alamıyor. Dünyanın en iyi oyuncusu topa uzak kalmamalı. Arjantin'de Di Maria, Agüero gibi birçok bireysel yetenek var. Biz Barcelona'da oyunu ekip olarak ele alıyorduk..."

* Pogba adlı topçuya başından beri uyuzum, hiç ısınamadım. Mourinho ile alay edip yerle yeksan etmesi bile hoş görünmesini sağlamadı lakin Fransa'nın Moldova'yı dörtlediği maçta yaptığı bir asist var ki..! Muhakkak bulup izleyin; hayatımda defalarca izlenilesi böyle harika yörüngeli bir asist görmedim...

* Son bir misafir alalım, Johan Cruyff: “Bir futbolcu bir maçta ortalama 3 dakika topla oynar. Geri kalan 87 dakikalık topsuz oyunda yaptıkları ise oyuncunun kalitesini belirler.” 

Önceki ve Sonraki Yazılar