Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

16092 Aziz, otur yerine!

EZELİ rakibi cimcomun iki şampiyonluk önünde başlayıp iki şampiyonluk gerisinde borç içinde kulübü bırakan Aziz Yıldırım ne FB TV’ye gelebildi ne de divan kurulu toplantısına çıkıp bizzat konuşabildi. Tüm bu fırsatları kaçırıp(!) yazılı açıklama ile yırtmaya çalıştı.

Borç 429’dur diyor ama 2017 bitimini esas alıyor. Hâlbuki 2018’in başından itibaren kulübün ölüm fermanı ödemeler başlıyor. Bir kaza olup da kendisi kalsaydı ve şu an üç beş yaşlı transfer daha yapsaydı; hep bahsettiğim olay, gelecek yıl vuku bulacaktı, Fenerbahçe için örneğin Katarlılara satıştan başka çözüm kalmayacaktı. Twitter’da gördüğüm “lan adam bir yıl hapis yatmamış olsa borç 950 olacakmış!” tweetine acı acı gülmemek elde değil.

150 milyon euro dedin, sonra sponsorlarla 150 milyon lira dedin. Ertesi gün resmi kampanya hesabın, senin “sponsorlarla 150 milyon lira” demek istediğini teyit etti. Ali Koç 150 milyon dolar vermiş yani 243 milyon lira. Sence artı 1 vaadi olmuş mu olmamış mı? Kâğıttan konuşurken insan bu denli rahat mı olur? Yalan söyleme cesareti mi toplar? Ayıptır.

Taraftarın ayağa kalkması ile gelen yeni yönetim art niyetli olsa tapu tescili olmadan FETÖ’cü şirkete yapılan para transferinden tut da reklam ajansları yolu ile kulübün zarara uğratılmasına kadar onlarca konuyu mahkeme konusu yapar, ihraç sebebi sayar ama işte kibar bir başkanımız var! Başkanın sunumundan sonra twitter’dan bir tweet: “Ali Koç ne kibar adam, AY kulübün ağzına *ıçmış dememek için 2,5 saat sunum yaptı!”

Ali Koç’tan 150 milyon euro + 1 istiyorsun da sen kulübe ne verdin? Hulusi Belgu yıllardır diyor ki başkanın kulüpten alacağı 1 milyon dolar bile değildir. Açıkla, konuş! Sana destekçi hesaplar da duysun ne büyük başkansın!

Aziz Yıldırım destekçisi hesaplar da ilginç. Konuyu dağıtmak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Fener’den kovulduktan sonra Alex’in ilk S-Haber’e yani FETÖ’cü kanala konuştuğunu falan konu ediyorlar. Zaten alayınız ve de başkanınız bir FETÖ bir 3 Temmuz dolamış diline; bitmiyor terane! Kulüp satılmanın eşiğine gelmiş, cevap FETÖ! Piyasa ortalamasının en az 10 puan üstü faizle kredi çekilmiş, cevap FETÖ! Kulüp zarara uğratılmış, hakkı aranmamış, cevap FETÖ!

FETÖ’nüz battı, siz gittiniz, tek umurumuz Fener batmasın…

Önceki ve Sonraki Yazılar