Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Ali Koç’a söylenemeyenler

Taraftarın çoğunluğuna uyup Ersun Yanal’ı getirmeyecekse FB yönetimi; bence Cocu’ya dokunmamalı. Wenger’i getiriyorsan ne âlâ ama gündemdeki alternatif Blanc ise (ki öyleymiş) büyük bir hata olur. Fener bir defansçı hoca daha kaldıramaz bizim concon ligde. Blanc, Ali Koç’u altı ayda sokağa çıkamaz hale getirir.

Cocu PSV kariyerine de kötü başladı ama sonra Ajax’ın kâbusu oldu. Burada sıfırdan bir kadroyla başlamak onun için sorun değildi fakat geldiği ortam onun suçu değildi. Güneş gözlüğünü takıp manevi babası Aziz’e oy atmaya gitmiş evden aldırıcı Volkan’ın sözleşmesi uzatıldı ve kaptan... Aykut’a bile posta koymuş, kapı çarpmış dışarıya uslu Mehmet Topal’ı kesersen ortalık karışırdı ve karıştı... Dirar’ı oynatmayınca karşında Benzia - Atıf bloku oluşur zira zayıf bırakıldın...

Volkan ve Topal mı zayıf bıraktı? Aykut ile çalışmış üç hocanın vereceği hasarı öngöremedi Ali Koç. En büyük suçlu Ali Koç naifliğidir. Fenerbahçe birlik olacakmış falan filan. Senin karşında tüm ataerkil figürleriyle minik bir Türkiye var Başkan. Aziz şürekâsı duracak mıydı sanıyorsun? Aykut şürekâsı dört beş haftaya hocayı geri getiririz diye düşünmedi mi sanıyorsun?

Müjdat’ı küfretti diye kovabiliyor, diğerleri için aylarca bekliyorsun. Ne Müjdat ne Kemalettin veremedikleri scout hizmetini konuşmuyorlar; Fener kestanesi pardon efsanesi oldukları iddiası ile saldırıyorlar... Bu saldırıları zamana sen yaydın başkanım... Geldiğinde en az elli isimle vedalaşacaktın. Bekçi dahi haber uçurmaz mı sanırsın?!

İşin komik yanı bu hatalarına devam edersen Fener’in geleceğine ırza tasaddi gayesi ile yaklaşmış büyük egolu küçük alfa karakter, kahraman olarak geri döner. Bu da olur bu gidişle. Bu toplumun ön belleği iki megabayt yok, ben diyeyim sana...

Önceki ve Sonraki Yazılar