Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

 Ayıvcı başkan Tolgaycı Ersun

Adaletsizliğin olağan olduğu işbu ülkede TC hakemliğinin (hem de Kadıköy'de) Fenerbahçe'yi 9 kişi bırakacak cesareti kendinde görmemesini de "olağan" görüp hakem faslını bir kenara atmak istiyorum...

Kendimi ukalâ kılmamaya, yerli hocalara yerel mantıkla bakıp pozitif şeyler bulmaya çalışıyordum bir süredir. Zira özümde doğrulanan önermeler sayesinde bu sezonki Klopp'u bile tırsak görecek Hıncallığa sahibim! Dâhi dediğim Klopp'u gömüyorsam yerli çapsız sürüsüne neler derim kim bilir?! 

Serde Fenerlilik de var; konuşma, etme dedim kendime! Ama bu Bay Ersun Yanal'a artık doldum taştım! Bu adamın batmaya mahkum orta saha hayali nedir?

(1) Yedek kalınca sorun çıkartan, sırıtan, kendini dürüme veren Tolgay; büyük aşkıdır! Tolgay'ın ne verdiği ne verebileceği bin kere bellidir!

(2) İkinci aşkı aslında gönderme devrimi(!) yapması gereken Mehmet Topal'dır! Görülen o ki seneye Ersun Yanal FB'sinin orta sahasında Tolgay ve Topal sabittir.

(3) Sakat olmadığı ve saçma kırmızı kartlarla büyük maçlardan kaçmadığı zamanlar Mehmet Ekici üçüncü eleman olacaktır! Jailson, Zayts, Ferdi ya da genç rezerv Ömer Faruk gibiler dış kapının mandalı hükmünde olacaklar..! O saçının rengini sevdiğim(!!) Alper Potuk'u da tutarsa şaşırmam!

Ben istediğim kadar buradan "futbol aklı kurulu" falan diyeyim; bunlardan bir yol olacağı yok..! Kredici Aziz ve okeyci scout ekibinin bir tık üstüymüş bunlar, o kadar! Fenerbahçe gelecek sezon da dışkılar sonra altı sezon şampiyon olur diyordum! Hayal kurmuşum, hayal satılmış! 

Fazla uzun süreceğini sanmadığım Ali Koç döneminin faydaları ne olabilir? Aziz'den kurtulmuş olmak, kulübü satıştan kurtarmış olma durumu... Taraftara karşı çıkılmaz; bir sene Ersun, Tolgay, Topal'lı kayıp sezon sonrası Abdullah Avcı hamlesi. Bu hamle ve yabancı sınırı nedeniyle altyapıdan iki oyuncu kazanımı...

Bir söz de Fatih Terim'e! Moses'ın sağbek oynadığı o "maden" dakikaları yalnızca bir golle harcaman senin de çapını net ortaya koydu. Pi sayısı ile çarpmaya değmez bir çap! Oldu ki çarptınız; bulacağınız şey küçücük bir döngüsel çevre! Buradan bakınca ben o yuvarlağı SIFIR görüyorum: TC Futbolu!

Önceki ve Sonraki Yazılar