Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Batalla = 3 Sneijder ?

       Bu iddia bana ait değil; Bursaspor teknik kadrosundaki Fuat Buruk söylemiş. Bu değerlendirme ile bu akşamki Galatasaray – Bursaspor maçında karşılıklı gol VAR (1,60) banko haline gelir. Batalla, Del Valle ve Deniz üçlüsü Bursaspor adına skor üretecektir. Galatasaray’da ise alayı kovulma riski taşıyan Selçuk cephesi, Sabri cephesi ve Sneijder cephesi birlik olup bu maçı alacaktır zira tüm kavgalar ortaya döküldü. Puan tablosunda Bursaspor üstte. Galatasaray Selçuk İnan ve Chedjou’nun ilk 11’e dönmesi ile maçı kazanır ama oranı düşük. 1,55 orandan ÜST tercihi de alınabilir.

         Çaykur Rizespor yani Hikmet Karaman, Kweuke, Oğulcan ve Ahmet İlhan deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe, haftaya Beşiktaş maçına çıkacağı için bu maçı kazanmak zorunda ama bu galibiyet 1-2 ya da 2-3 gibi gollü ve zor bir şekilde olacaktır. İç sahadaki Beşiktaş maçında katı defans yapıp % 29 topla oynayan Hikmet Karaman çok eleştiri almıştı. Haftaiçi Kweuke ile yeni sözleşme yapıldı. Hikmet Hoca kuytularda Oğulcan ve Ahmet İlhan ile özel konuştu. Ve en önemli veri; Fenerbahçe, Beşiktaş gibi bir takım değil, topla oynamak istemiyor çok. Karşılıklı gol VAR (1,60) ve sistem kuponlarında Fenerbahçe’nin tek farklı galibiyeti (H0 – 3,40) denenmelidir.
         Rıza Çalımbay ile son üç maçını kazanan Antalyaspor, iç sahada Adanaspor ile oynayacağı maça “final” olarak bakıyor. Samuel Eto’o döndü ama MR sonucuna bakılıp öyle karar verilecek. Kadroya alınırsa ikinci yarı oyuna alınacak, Rıza Hoca bir radyoda ifade etti. Antalyaspor galibiyet oranı 1,50 olarak açıklanmıştı ama 1,40’a düşürüldü. Kaleci Karacic sakat ve Bekir Yılmaz kırmızı kart cezalısı. Rıza Hoca hedef maçını da alır.
         1,15’lik maça yorum yazılır mı? Burnley deplasmanına gidecek olan Manchester City’de Agüero, Yaya Toure ve Kevin De Bruyne aynı anda 11’de olacaklar. Eksikleri yanında formsuz da olan Burnley direnemez. “Abi, kesin Siti hendikap valla!” deyip her hafta en az iki farklı City galibiyetine oynayanların kazanacağı bir hafta olabilir.
         Süper olmayan ligimizin süper takımı, bu sezon ve gelecek yılın şampiyonu Beşiktaş, 3-0’dan 3-3’e getirdiği Benfica maçı sonrası lider Başakşehir ile oynayacak. Başakşehir, Benfica gibi defans çizgisini orta çizgiye çıkartıp Beşiktaş’ı pas yapamaz hale getirebilir mi? Sanmıyorum. Benfica maçında anladık ki Gökhan İnler çok önemli bir futbolcu. Tolgay ve hatta Oğuzhan yanında hikâye kalır. Sık sakatlanmasa ligimizle işi olmaz. Attığı paslarla Benfica’nın taktik üstünlüğünü bitirdi. Başakşehir futbol şansı ve kalecisi Volkan’ın Courtois performansı ile bugüne geldi. Tek farklı Beşiktaş galibiyeti (H0 – 3,50) ve karşılıklı gole oynanabilir.
         Bugün banko seçimlerden söz ettim yarına sistemli sistem kuponu vermeyi umut ediyorum, esen kalın…
     

 

Önceki ve Sonraki Yazılar