Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Büyük fırsat!

SON iki yazımda gerekçeleriyle sunduğum iki banko kupon tuttu. Sistem tavsiyeleri diyebileceğimiz 10’dan fazla maçın da ikisi hariç başarılı oldum. Takdirlerini sunan okurlara teşekkür ederim.
Bu yazıyı çarşamba günü okuyacaksınız; size bir maçtan bahsedeceğim, oranı düşmemişse hemen oynayın: 11 futbolcusunu da satıp küme düşmeyi kabullenen Karabükspor dikkat çektiğim gibi iki haftadır kaybediyor. 0-2 ve 5-0’lık net mağlubiyetler yaşadılar zira ikinci lige uygun bir kadroyla devam ediyorlar. Bu hafta evlerinde küme düşme tehlikesi yaşayan Alanyaspor’u ağırlayacaklar.
Wagner Love’ı kaybeden Alanyaspor Hikmet Karaman yönetiminde ikinci yarıya başladı. Kasımpaşa’ya 3-2 kaybetseler de geçen hafta Bursaspor’u 3-1 yendiler. Junior Fernandes, Emre Akbaba, Efecan Karaca gibi kaliteli oyunculara sahip kadro, forvete ihtiyaç duysa da Karabük’ü yenecek güçte. 105 kodlu Karabükspor-Alanyaspor maçında deplasman takımının galibiyet oranı 2,30 olarak açıklandı, salı öğle itibariyle 2,20’ye düştü, daha da düşecektir…
“Birinci tavsiye anlaşıldı, yanına ne ekleyebiliriz?” derseniz… Robinho’yu transfer etmiş olan Sivasspor, Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılıklı gol kesin gibi. Aynı şekilde Alexis Sanchez transferi ile hücumunu güçlendiren Manchester United, Tottenham deplasmanına gidiyor. Sizce karşılıklı gol olmaz mı?
Ve Fenerbahçe’nin haftasonu ağırlayacağı Gençlerbirliği…
Stephane Sessegnon’u transfer ettiler, Aydın Karabulut takıma döndü. Eğer Skuletic geçen hafta direkt kırmızı kart görmemiş olsa Aykut futbolunu oldukça zorlardı Ümit Özat. Yine de gol bulacaklarına eminim. Fenerbahçe maçı 2-1 gibi bir skorla ancak alabilecektir.
Fenerbahçe demişken bugün kupa eşleşmesinin ilk ayağında Giresun deplasmanında olacaklar. Metin Diyadin yönetimindeki Giresun, bir önceki turda Başakşehir’i eledi. Az süre alan oyuncularını kullanacak olan Aykut-Spor’un bugün deplasman galibiyetini imkansıza yankınsar görüyorum: Giresun yenilmez!
Malatyaspor, Antalya deplasmanında; Kayserispor, Osmanlı deplasmanında kaybetmeyeceklerdir.
Sıfır ve iki açık bahisleri alınabilir. Yüksek oran için üç büyüklerin haftasonu lig maçlarında handikap sıfır tercihini yapabilirsiniz. Beşiktaş, Bursa deplasmanına gidiyor, kazanacaktır ama farklı olmaz zannediyorum.
Aynı şekilde Galatasaray, eğer Sivas’ı yenebilecekse tek farklı ancak olabilecektir.
Başakşehir ise Konyaspor deplasmanına gidiyor.
Göztepe’den Jahovic’i alan Konya güzel oyununu golle süsleyecektir. Başarılı kaleci Serkan üç gol yemeyeceğine göre bu maç da handikap sıfır durmaktadır; 1-2 gibi…

Önceki ve Sonraki Yazılar