Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

CONTE Rüzgârı

Bu yıl premier lige, Chelsea’nin başına gelen Conte, dörtlü defans ile başladı. Olmayınca kendisinin getirilme sebebi olan üçlü defansa döndü. Hem de ön dörtlünün sağında deli Moses’ı kullanarak. Ligin lideri olup herkesi duman edince üçlü defans furyası yayıldı. 


Tottenham, 26 Kasım’da Chelsea ve 11 Aralık’ta United deplasmanlarında dörtlü defans ile yenildikten sonraki altı maçın dördünde üçlü defans ile oynadı. Bu altı maçı da kazanırken 19 gol attı, 3 gol yedi. Ve Chelsea’yi de 2-0 yenerek intikamını aldı.


Everton’ın başındaki Koeman da zaman zaman üçlü denemeye başladı ve başarılı oldu. Son maçta üçlü oynayarak Guardiola City’sini 4-0 yendi. Hülasa; üçlü sistem, dörtlüye galip gelmeye başladı, bir çare bulunamıyor. Bu hafta City – Tottenham maçında bu sistem kapışmasını bir kez daha izleyeceğiz. Aslında Guardiola, Chelsea ile oynadığı iç saha maçında üçlüyü denemişti ama 1-3 yenilmişti. Tottenham karşısına nasıl çıkacak göreceğiz…


BAHİS – KADRO İPUÇLARI:


*Kayserispor yeni transferlerini oynatabilecek; Deniz Türüç’ün cezası da bitti. Akhisar’da Rodallega Trabzon’a transfer oldu, oynamaz. Akhisar, Kayseri’yi yenemez kanımca.

 

*Fenerbahçe’de Mehmet Topal’a ilaveten Kjaer de sakat olduğundan oynamayacak. Nöştader’li FB gol yer ve var olmak için atmalı da. FB – Başakşehir maçında karşılıklı gol kesine yakın. Tüm ülke Fenerbahçe’ye oynuyor fakat ben liderin buradan namağlup ünvanıyla ayrılacağını düşünüyorum. Hakem Bülent Yıldırım. Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanında Skertel’in eliyle yönlendirdiği topa penaltı çalmayan ve diğer bazı maçlarda vermediği kırmızı kartlarla bilinen bir hakem. Büyük sever…


*Osmanlıspor’da Musa Çağıran dönse de bu sefer ligin en çok top kesen stoperi Numan cezalı. Ndiaye Afrika Kupasında. Antalyaspor’da Chico cezalı. Osmanlıspor – Antalyaspor maçı ağır beraberlik kokuyor: 1-1.

 

*Gaziantep, Gençler’e yenilmez diyecektim ama İbrahim Üzülmez dört yabancı oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Maç çok belirsiz hale geldi, uzak durmalı.


*Alanyaspor Roberto Carlos ile anlaştı diyorlar. Yetişip kadro kurarsa Beşiktaş ile gollü bir maç yaparlar. 3.5 üstü gol bahsi 2.15 oran ile çekici. Ama bu seçimin yerine Beşiktaş’ın düelloda Real Sociedad’ı geçmesi daha mantıklı. Real Sociedad’ın haftaiçi Barcelona deplasmanı var, Celta Vigo maçına kasmayabilirler.


BANKO KUPON:


375 R. Sociedad – Beşiktaş 2 (2,00)
150 Fenerbahçe – Başakşehir VAR (1,50)
115 C. Palace – Everton VAR (1,65)
124 Man. City – Tottenham VAR (1,50)
Sistem: 3-4 Misli: 10
Kupon Maliyeti: 50 TL
Maksimum Kazanç: 255 TL

 

SİSTEM KUPONU:


117 Stoke – Man UTD (H0)
148 A.Bilbao – A.Madrid (H0)
121 Bursaspor – Adanaspor (H0)
135 Osmanlı – Antalya (0 ve 2 açık)
108 Konyaspor – Rizespor (0 ve 2 açık)
375 R. Sociedad – Beşiktaş (2)
Sistem: 4-5-6 Maliyet: 65 TL
Maksimum Kazanç: 4757 TL

Önceki ve Sonraki Yazılar