ABD büyükelçiği füze ile vuruldu!

ABD büyükelçiği füze ile vuruldu!

Libya'nın Trablus şehrinde devam eden çatışmalar sırasında ABD'nin Büyükelçiliği yakınına füze düşmesi sonucu bina çevresinde yangın çıktı. Büyükelçiliği çevresinde de silah sesleri de duyuldu. Libya Ulusal Güvenlik Kurumu, çıkan yangının henüz kontrol altına alınamadığını açıkladı.

Libya’da devam eden çatışmalar sonucu başkent Trablus’ta bulunan ABD büyükelçiliği binası çevresinde büyük bir yangının çıktığı öğrenildi.
BİNA ÇEVRESİNDE BÜYÜK YANGIN ÇIKTI
Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği çevresinde büyük yangının çıktığı bildirildi. Yerel kaynaklar, Trablus’ta silahlı gruplar arasında devam eden çatışmalar sırasında ABD'nin Büyükelçiliği binasının yakınlarına füze düşmesinin üzerine bina çevresinde büyük yangının bir çıktığını aktardı.

YANGIN HENÜZ KONTROL ALTINA ALINAMADI
Büyükelçiliği çevresinde de silah sesleri de duyuldu. Libya Ulusal Güvenlik Kurumu, çıkan yangının henüz kontrol altına alınamadığını açıkladı.

27 Ağustos'tan bu yana Libya'nın başkenti Trablus'ta Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne bağlı güçler ile Yedinci Tugay güçleri arasında çatışmalar sürüyor. Ağır ve orta dereceli silahların kullanıldığı çatışmalarda en az 50 kişinin hayatını kaybetti.