ABD'li yönetmenden Putin'e övgüler: Daha deneyimlisi yok

ABD'li yönetmenden Putin'e övgüler: Daha deneyimlisi yok

The Putin Interviews’ (Putin Röportajları) belgesel filmi için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile röportajlar gerçekleştiren ABD’li yönetmen Oliver Stone, Rossiyskaya Gazeta’ya verdiği demeçte, Putin’in deneyim bakımından diğer tüm dünya liderlerinden üstün olduğunu açıkladı.

Rossiyskaya Gazeta’ya konuşan Stone, ‘The Putin Interviews’ (Putin Röportajları) filmi için 2015-2017 döneminde yapılan ve toplamda 20 saat süren röportaj çekimlerinde, Putin’in hiç kimseye danışmaya gerek duymadan, sorulara her zaman bizzat cevap verdiğini açıkladı.

Rus liderin yıllardır günde 12 saat çalışma düzenine sahip olduğunu vurgulayan Stone, Putin’in disiplinine hayran kaldığını belirterek, “O (Putin) inanılmaz derecede disiplinli ve vücudunu çok iyi kontrol ediyor. Bazen birkaç saat süren konuşmalarımıza rağmen asla su içtiğini bile görmedim” dedi.

ABD’li yönetmen, Putin’in düşüncelerini çok net bir şekilde ortaya koyduğunu ve boşuna zaman kaybetmediğini de sözlerine ekledi.

4 bölümden oluşan 'Putin Röportajları' belgeselinin tamamı, 12-15 Haziran tarihlerinde Showtime kanalında yayınlandı. Belgesel, Rusya’da 19-22 Haziran tarihlerinde Pervıy Kanal’da izlenebilecek.