Air Force One'dan aradı ve Trump’ı fena işletti

Air Force One'dan aradı ve Trump’ı fena işletti

Komedyen John Melendez, kendisini Senatör Bob Menendez olarak tanıtarak ABD Başkanı Donald Trump'a ulaştı. Trump, senatör sandığı komedyene yargı atamaları hakkında bilgi verdi. Olay, Beyaz Saray'dan da doğrulandı.

Performans adı Stuttering John (Kekeme John) olan komedyen John Melendez, Trump'a damadı Jared Kushner üzerinden ulaştı. Air Force One'de seyahat halinde olan Trump da bunun üzerine komedyeni uçaktan geri aradı.

Bu konuşmaları kaydedip yayımlayan Melendez, Twitter'dan Başkan'ı çok fena işlettiğini duyurdu.

BEYAZ SARAY AÇIKLAMA YAPTI

Beyaz Saray olayı doğrulayarak ve "Bazen Başkan'ın iletişim kanalları çok açık olabiliyor ve bu tür hatalar meydana gelebiliyor" dedi.

Demokrat Partili New Jersey senatörü Menendez, Trump'ın Meksika sınırından yasadışı giren göçmenlerin çocuklarını koparıp alma, aileler ile çocukları ayrı ayrı gözaltı merkezlerinde tutma, kısaca 'sıfır hoşgörü' politikalarının değiştirilmesini istiyor. Menendez, bir göz doktorundan hediye kabul ettiği için rüşvet alma soruşturmasından da geçirildi.

'BEN VE DEĞERLİ ARKADAŞIM TRUMP'

Komedyen Melendez, konuşmayı Twitter hesabı üzerinden, "Yayınlandı. 8'inci bölümde ben ve değerli arkadaşım Donald Trump" paylaşımıyla duyurdu.

ABD Başkanı ile komedyen arasında geçen konuşmanın bant kayıtlarına göre Trump, rüşvet soruşturmasından aklandığı için Menendez'i kutluyor.

EN YÜKSEK YARGIÇ ATAMASINA DAİR BİLGİ VERİYOR

Senatör Menendez sandığı kişiyle göçmen politikaları hakkında sohbet eden Trump, Federal Yüksek Mahkeme'de Anthony Kennedy'den boşalan üyeliğe yapılacak atama hakkında da konuşuyor, 10-14 güne kadar yeni bir yargıç atayacağını söylüyor.

'HİÇBİR KONTROL YOK'

Amerikan medyasına göre olay Beyaz Saray'ın Senatör Menendez'in ofisini görüşme ile ilgili aramasıyla ortaya çıktı.

Komedyen John Melendez, medyaya açıklamalarında, Başkan'a 2 saat içinde ulaştığını, kendisine hiçbir doğrulayıcı soru sorulmadığını söyledi.