Almanya, Hollanda, Fransa, Rusya ve Katar...  Aylık 50 bin TL maaşla çalışacak eleman arıyor! İşte aranan meslekler ve başvuru şartları!

Almanya, Hollanda, Fransa, Rusya ve Katar... Aylık 50 bin TL maaşla çalışacak eleman arıyor! İşte aranan meslekler ve başvuru şartları!

Almanya, Hollanda, Fransa, Rusya ve Katar'da çalışmak isteyenler için başvuru şartları ve aranan meslekler belli oldu... İşte yurt dışında çalışmak isteyenler için aylık en az 50 bin TL maaş ile eleman arayan ülkeler...

Yurt dışında en çok hangi meslekler aranıyor? Yurt dışına kimler gidebilecek? Yurt dışına çalışmak için nasıl gidilir?

yurt-disi-is.jpg

Almanya, Hollanda, Fransa, Rusya ve Katar'da çalışmak isteyenler için başvuru şartları ve aranan meslekler belli oldu... İşte yurt dışında çalışmak isteyenler için aylık en az 50 bin TL maaş ile eleman arayan ülkeler...

yurt-disi-basvuru.jpg

Yurt dışında çalışmak isteyenler için Almanya, Hollanda, Fransa, Rusya ve Katar gibi ülkelerin işçi alım ilanları paylaşıldı.


İŞTE YURT DIŞINDA NİTELİKLİ ELEMAN ARAYAN ÜLKELER

En fazla ilana konulan meslek grupları arasında garsonluk bulunduğu belirtilerek nitelikli iş grupları arasına giren bu personel alımlarına göre alımın gerçekleştirilebileceği garsonluk için hemen hemen verilen tüm ülkelerde personel alım ilanları ara sıra yayınlandığı aktarıldı.

En fazla personel alımı yapan ülkelerden olan Almanya’ya bakıldığında en az asgari ücret verildiği paylaşıldı. TL bazında bakıldığında ise aylık 45 bin TL maaş verileceği vurgulandı. Yurt dışı personel alımı için başvurmak isteyen vatandaşlar ülkelerde faaliyet gösteren şirket veya firmalara ulaşarak görüşme yapmak sureti ile iş talebinde bulunabilecekler.

yurt-44.png

YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK İÇİN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?
Garsonluğun yanı sıra Almanya'da havaalanında çalışmak isteyen kişiler için de ilanlar açılmaktadır. Bu kadrolu çalışmak isteyen kişilerden son derece iyi bir dil hakimiyeti isteniyor. İnsan ilişkilerinin ön planda olduğu bu meslek için dil şartı da olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bu şartın dışında istenen başka şartlarda bulunmaktadır.

para-hesap.png

Bu kadro dahilinde başvuruda bulunacak olan kişilerden hemen hemen aynı şartlar istenmektedir. Genel olarak şartların tamamını bakıldığında gerekli olan tüm başvuru şartları için istenenler şu şekildedir:

"Verilen kadrolarda daha önce deneyiminin olması gerekmektedir. Yurt dışında çalışma iznin bulunması gerekmektedir. Temel seviye de olsa yabancı dil bilinmesi gerekmektedir."