Beyaz Saray'da yasak aşk iddiası!

Beyaz Saray'da yasak aşk iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki yaşantısını anlattığı kitabıyla sansasyon yaratan Michael Wolff, 45. ABD Başkanı'nın yasak aşk yaşadığını ileri sürdü.

Göreve geldiği günden beri hem ABD içinde hem de uluslararası arenada karmaşaya neden olan ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki bir iddia Dünya basınının gündemine oturdu. Fire and Fury: Inside the Trump White House isimli kitapla sansasyon yaratan 64 yaşındaki yazar Michael Wolff’un yeni bir iddiası gündeme bomba gibi düştü.

71 yaşındaki Trump ile 47 yaşındaki First Lady Melania’nın ayrı yatak odalarında uyuduğunu yazan Wolff, ikili arasına giren ismin ise Beyaz Saray’da çalışan biri olduğunu öne sürdü.

Kariyeri boyunca Trump’la çalışan ve Beyaz Saray’da Trump’ın iletişim danışmanı olmadan önce Trump’ın kızı Ivanka’yla yakinen çalışan 29 yaşındaki Hope Hicks’in ABD Başkanı’yla aşk yaşadığı iddia edildi. Kendisinden 42 yaş küçük danışmanıyla aşk yaşadığı iddia edilen Trump konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Almanya’nın çok satan gazetelerinden Bild, “ABD Başkanı’nın güzel basın sözcüsü, Trump Hope Hicks ile aşk mı yaşıyor” başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Wolff’un kitabının 259’uncu sayfasında yer alan iddia hakkında taraflardan bir açıklama gelmezken, kitapta bazı Beyaz Saray çalışanlarının bu durumdan rahatsızlık duyduğu belirtildi.