Biden, Hillary'nin belinden kopamadı

Biden, Hillary'nin belinden kopamadı

Gafları ve vücut diliyle ABD medyasını sürekli meşgul eden başkan yardımcısı Joe Biden, bu kez seçim kampanyasına destek vermek için ziyaret ettiği Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'ın beline uzun uzun sarıldı.

Clinton'ın seçim kampanyasına destek vermek için Pennsylvania eyaletinin Scranton kentine giden ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, kendisini havaalanında karşılamaya gelen Hillary Clinton ile uzun uzun kucaklaştı. Clinton, Başkan Yardımcısı'nın sıcak karşılaması karşısında neye uğradığını şaşırdı.
SIKILIP ÇEKİLDİ AMA
Clinton bu yakın temas sırasında rahat davransa da yaklaşık 4 saniye sonra Biden'ın koluna hafifçe vurarak beden diliyle uzaklaşmak istediğini belli etti. Ancak Biden'ın Clinton'ı kucaklaması yaklaşık 15 saniye boyunca sürdü. ABD basınının "bitmek bilmeyen kucaklaşma" olarak verdiği haberde Biden'ın hareketenin oldukça tuhaf olduğu ancak bunu her zaman yaptığından bahseidldi.
ELİ AYAĞI DURMUYOR
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter
Biden'dan, Savunma Bakanı'nın eşine 28 saniyelik 'masaj' Biden'ın daha önce de ‘ellerine hakim olamadığı' olmuştu. Başkan Yardımcısı, ocakta yeni senatörlerin yemin töreni esnasında Demokrat Chris Coons'ın 13 yaşındaki kızını ‘rahat bırakmamıştı.' Eylül 2012'de seçim kampanyası kapsamında Ohio'daki bir bara giden Biden, motosikletçi bir kadını kucağına oturtmuş, yanında oturan diğer motosikletçilerin tuhaf bakışlarıyla karşılaşmıştı. Biden 2013'te de The Hill'in Beyaz Saray muhabiri Amie Parnes'in beline dolanmıştı.