Burası çıplaklar köyü

Burası çıplaklar köyü

1929'da kurulan Londra'nın banliyösündeki Spielplatz (Almanca'dan geliyor, anlamı Oyun Bahçesi) çıplaklar köyü, 85 yıl sonra kapılarını açtı.

İngiltere'nin en ünlü ve en gizemli çıplaklar köyünün sakinleri, yaşamlarını ve günlük faaliyetlerini anlatırken nüdist felsefeyi benimsemiş olarak bir arada yaşamaktan çok mutlu olduklarını belirtiyorlar. 

Küçük köyün elektrik, yeme-içme ve diğer güncel ihtiyaçları dışarıdan sağlanıyor. Şu anda çıplaklar köyünün popülaritesi giderek artarken, her geçen gün köye katılım artıyor. 

Pub'ı, restoranı, bilardo ve diğer oyun salonları, havuzu, bahçeleri ile doğanın tüm güzelliklerini barındıran çıplaklar köyü sakinleri özellikle hafta sonları artıyor. 

Şimdi 82 yaşında olan Iseult Richardson'ın (yandaki resimde gençlik yıllarında yeni doğan bebek oğluyla görülüyor) babası Charles Macaskie tarafından 1929 yılında 500 sterline satın alınan 48 bin 562 metrekare arazi üzerine ahşap ve bungalov tarzı evlerle kurulan gizli köyde 58 bungalov tarzı ev ve bahçeleri yer alıyor.