Dini lider 'Penis Baba' ipi eline aldı ve...

Dini lider 'Penis Baba' ipi eline aldı ve...

'Penis Baba' olarak tanınan Hintli keşiş, bir arabayı iple penisine bağlayarak 30 metre sürükledi.

Cinsel organına bağladığı iple arabayı sürükleyen dini lider, bu yolla Tanrı'ya bağlılığını ilan ederek günahlarından arınabileceğini düşünüyor. Hindistan'ın Bihar eyaletinde yer alan Munger kentinde gerçekleşen olay dünyada yankı buldu. 'Penis Baba' olarak bilinen dini lider, çocukluk döneminde pek çok günah işlediğini, bunlardan arınmak için de zaman zaman kendisini cezalandırıyor.

'Penis Baba' bunlardan birini de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi ve penisiyle bir araba çekti. İpin bir ucunu arabaya bir ucunu da cinsel organına bağlayan Penis Baba, aracı 30 metre kadar çekti. Yapılanı oldukça etkileyici bulan Hintli'ler de gösteriyi ön sıralardan izleyebilmek için biribiriyle yarıştı. 'Penis Baba'nın etrafında çember oluşturarak yaşananlara yakından tanık oldular.

Hindistan'da örneğine pek rastlanmayan bu durumu geçtiğimiz aylarda da başka bir dini lider tarafından gerçekleştirilmişti. Dinine olan bağlılığını kanıtlamak isteyen lider,Magh Mela Festivali'nde penisiyle kamyonet çekmişti.