Elon Musk, "Dogecoin ile Tesla alabilecek miyiz?" sorusuna bomba yanıt

Elon Musk, "Dogecoin ile Tesla alabilecek miyiz?" sorusuna bomba yanıt

Elon Musk, Berlin'deki fabrikada kendisine sorulan Dogecoin sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Tesla CEO'su Elon Musk, Berlin'deki fabrikada kendisine sorulan Dogecoin sorusuna yanıt verdi.

Geçtiğimiz gün X hesabından dolar eleştirisi yapan ve kriptodaki boğa sezonuna ısındığının sinyalini veren Elon Musk bu kez de Berlin’den Dogecoin mesajı verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-14-232957.png

DOGECOIN ÖDEMESİYLE TESLA ALABİLECEK MİYİZ?

uzmancoin'deki habere göre Tesla’nın Berlin’deki otomobil fabrikasına giden ve burada ziyaretçilerle bir araya gelip bir de konuşma yapan ünlü iş insanı, soruları da yanıtladı. Bir ziyaretçinin “Dogecoin ödemesiyle Tesla alabilecek miyiz?” sorusunu cevaplandıran Musk şu ifadeleri kullandı:

"DOGE DESTEĞİMİN EN BÜYÜK SEBEBİYDİ"

“Bir noktadan sonra buna izin vermeliyiz diye düşünüyorum. Zaten Tesla’nın çeşitli ürünlerini DOGE ile alabiliyorsunuz. Dogecoin, Ay’a kadar gidecektir! Benim aslında Dogecoin’i desteklememin en büyük sebeplerinden biri insanların onu sevmesi… Tesla ve SpaceX fabrikalarında geçmiş yıllarda yürürken, bazı çalışanlar yanıma gelip Dogecoin’i desteklememi söylüyorlardı. Ziyaretçilerden de aynı şeyleri duyuyordum. Ben de bir süre sonra zenginlerde yeterince Bitcoin olduğunu ve insanların daha çok Dogecoin’e yöneldiğini gördüm. Bu da benim DOGE desteğimin en büyük sebebiydi”

tesla-to-accept-dogecoin-for-goods-elon-musk-says.webp

TESLA, DOGECOIN ÖDEMELERİNİ KABUL EDECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Tesla, 2022 yılının ocak ayında hediyelik eşya tarzındaki ürünler için Dogecoin ödemelerini kabul edeceğini duyurmuştu. Şirket ayrıca, Dogecoin dışında herhangi bir kripto paranın kabul edilmeyeceğini hatta kişiye geri bile gönderilmeyeceğini belirtmişti.

DOGECOIN'DE ELON MUSK ETKİSİ

Musk’ın Dogecoin açıklamasından sonra ise meme coin %10’dan fazla yükseliş yaşadı ve 0.18 doların üzerine çıktı.