10 yaşındaki çocuk dehşet gecesini anlattı

10 yaşındaki çocuk dehşet gecesini anlattı

Konya'da, anlaşarak boşandığı eşi Filiz Yurdabak (32) ve kayınvalidesi Gülşen Yurdabak’ı (71) bir yıl önce bıçaklayarak öldüren Bulut Üstünkul'un (34) ‘Kasten adam öldürme’ suçundan yargılanmasına başlandı.

Konya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesinde Üstünkul 2014 yılında anlaşarak boşandıkları Filiz Yurdabak ile aynı evde yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Üstünkul, “O akşam telefonla biriyle mesajlaşıyordu. Ben de sinirlerime hakim olamadım üzerine yürüdüm. Kayınvalidem araya girdi. Ben de elime geçirdiğim bıçaklarla ikisine yöneldim, sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

ELİNDE BIÇAKLA ARKAMDAN KOŞTU

Tanık olarak dinlenen çiftin 10 yaşındaki oğlu Y.C.Ü., ise şunları söyledi:

“Babam, annemle tartışmaya başlayınca mutfağa koştu, elinde bıçakla döndü. Annemi karşısında görünce bıçağı saplamaya başladı. Annem elinden kurtulup kaçmak istedi. Ama o annemi yere fırlatıp yerde bıçaklamaya devam etti. Anneannem kaçmak istedi ona da bıçakla saldırdı.. Annem ayağa kalkıp, anneannemin önüne geçince tekrar anneme bıçakla saldırdı. Yardım istemek için telefonu alıp dışarı kaçtım. Arkamdan koşan babam, elindeki bıçağı sallayarak beni durdurmaya çalıştı. Kendimi korumaya çalışırken ellerimde kesikler oldu. Telefonla polisi aradım. 'Babam annemi öldürüyor' diye ihbarda bulundum."

Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi için davayı erteledi.