Harita uygulamasında soyununca herkes oraya akın etti

Harita uygulamasında soyununca herkes oraya akın etti

Google Haritalar’da yarı çıplak videosunu paylaştı! Haberleri duyan oraya akın etti…

Teknoloji hayatımızın içine girmeye devam ederken hayata dair skandallar da teknolojik ortamlardan oluyor. Dünya basınında yankı uyandıran haberlere göre, Google Haritalar'da bir noktayı işaretleyerek yarı çıplak videosunu paylaşan kadın şaşırttı. Kadının paylaştığı noktaya insanlar akın etti.

Tayvan’da bir kadın dünya üzerindeki 3 milyar insanın erişim sağlayabileceği Google Haritalar’a göğsünü açarak kaydettiği videosunu yükledi. Videodan alınan görseller kısa sürede viral olurken, kadının işaretlediği bölge en çok aranan yerler arasına girdi.

İNSANLAR O NOKTAYA AKIN ETTİ

Webtekno’da yer alan habere göre Google sosyal medyada büyük eğlence haline dönüşen olayla ilgili ciddiyetini koruyor. Herhangi bir çıplaklık veya pornografik görüntünün eklenmesine izin vermiyor. Hatta yetkililerin dava açmak için kadını aradıkları da şu an konuşulanlar arasında.

Kadının paylaştığı bölgeyle ilgili yorum yapanlardan biri şunları söyledi: “Daha önce burayı görmeyi hiç düşünmemiştim ama şimdi istiyorum. Oldukça yaşanılabilir bir yere benziyor!”

Tayvan’da yukarıda işaretlenmiş bölgede yaşanan hadise ile ilgili konuşan Google Tayvan yetkilisi oldukça politik bir açıklama yaptı: “Kullanıcılar uygulamada herhangi bir hata, yanlış yer veya herhangi farklı bir durum gördüklerinde bizlere bunu bildirebilirler.”