Hitler'in sırrı resmen onaylandı

Hitler'in sırrı resmen onaylandı

İkinci Dünya Savaşı'nı çıkaran ve milyonlarca insanın ölümüne neden olan Nazi diktatörü Hitler'in, tek testisli olduğu resmen onaylandı.

İkinci Dünya Savaşı'nı çıkaran ve savaşı kaybedince intihar eden nazi diktatörü Hitler'in tek testisli olduğu şimdiye kadar hep iddiada kaldı. İngilizler o zaman, “Hitler Has Only Got One Ball” (Hitler sadece tek testisli) diye şarkı yapmıştı. Ancak bu, bugüne kadar iddiadan öteye geçemedi.
Tarihçi ve arşiv yöneticisi Peter Fleischmann nihayet resmi doktor belgesini buldu. Başarısız bir darbe sonucu Kasım 1923'te Landesberg Cezaevi'ne düşen Hitler'i muayene eden Dr. Josef Brinsteiner'in raporu ortaya çıktı. 'Adı: Adolf Hitler', 'mesleği: Ressam, son olarak yazar' diyen raporda, sağlık durumuyla ilgili “sağ taraflı Kriptorşidi” notu yer alıyor. Kriptorşidi sağ erbezinin torbaya inmemesi anlamına geliyor.
Almanya, Hitler'in yönetimindeyken sadece 10 senede; Fransa, İtalya, Yunanistan, Sovyetler Birliği ve Finlandiya da dahil olmak üzere 24 ülkeyi işgal etmiş ve bir süper güce dönüşmüştü. Motorizasyon teknolojisi çok hızlı geliştiği için hiçbir güç karşısında duramadı. Naziler geliştirdikleri 'U-boat' isimli denizaltı sayesinde Atlas okyanusunda hüküm sürmüşler ve New York’a kadar ulaşmışlardı.
Hitler Fransa'yı aldığında Fransızlar Hitler'in Eyfel kulesine çıkamaması için kasıtlı olarak asansörün halatlarını kesmişlerdi. 1710 basamak çıkmaya üşenen Hitler Paris'i ele geçirmiş olsa da asla çok sevdiği Eyfel'e tırmanamadı, bu yüzden kendisiyle Paris'i ele geçirdi, ancak Eyfel'i ele geçiremedi diye dalga geçilmiştir. Hitler toplulukların düşünmesini durdurup, duygusallaşmalarını sağlayan ve kalabalıkları çok iyi ikna eden bir konuşma yeteneğine sahipti. Miting öncesi yaptığı konuşma provalarında kendi fotoğraflarını çektirerek konuşurken ki duruşunu sıklıkla analiz eder ve geliştirirdi.
1925 yılında, o zaman 35 yaşında olan Adolf Hitler, gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından mahkum olduğu hapis cezasını tamamladı. Hapiste 'Kavgam' isimli manifesto kitabını yazan Hitler, ülkesi Almanya'da iktidara gelmenin peşindeydi.
Etkili bir hatip olan Hitler, konuşmalarına birahanelerde başladı. Öfke, nefret ve ırkçılık dolu konuşmaları, gittikçe kendini kaybeden topluluğu hipnoz eden Hitler, dış görünüşü, el hareketleri ve hitap stiliyle oldukça yakından ilgileniyordu. Kendini bu konuda geliştirmeye çalışan Hitler, kişisel fotoğrafçısı Heinrich Hoffmann'a konuşmalarını çalışırken fotoğraflarını çekmesini istedi. Çeşitli ifadeler ve hareketler gerçekleştiren Hitler Fotoğrafları inceleyen Hitler, yüz hatlarının nasıl görüntüğüne önem verdi. Çeşitli ifadeler ve hareketler gerçekleştiren Hitler, fotoğrafları dikkatlice inceleyip kendisinin etkisini ölçtü. Fotoğrafçısı Hoffmann'a fotoğrafları imha etmesini söyleyen Hitler, fotoğrafların "insanın onurunun altında" olduğunu söyledi. Fotoğrafları imha etmeyen Hoffmann, gelecekte fotoğrafları "Hitler Arkadaşımdı" isimli anı kitabında yayınladı.