İzleyenleri şaşkına çeviren gösterinin numarası ortaya çıktı

İzleyenleri şaşkına çeviren gösterinin numarası ortaya çıktı

İllüzyonist Steven Frayne ingiltere parlamento binası önünden Thames nehrine girmiş ve nehrin ortasına kadar yürümüştü. Uzun süre bu numaranın nasıl yapıldığı meraklı takipçiler tarafından sorgulandı.

Sosyal medyada bazı yorumlar okadar uçuktu ki Steven Frayne'nin bir numarası olmadığı mucizevi şekilde su üzerinde durabildiğini bile yazanlar oldu. Lakin küçük bir prodüksiyon ile yapılmayacak numara yok. Parlamento Binası'nın şahit olduğu gösteri polis botunun illüzyonisti tekneye almasıyla son buldu. Frayne'nin diğerlerinden bir farkı da yaptığı illüzyonlara dans ve hiphop kültüründen bir şeyler de eklemesi.

Böylelikle Frayne'nin sihir ve büyü dünyasını rutinlikten kurtardığına inanılıyor. Hatta olayın gerçek gibi görünmesi için gelen polisler bile şovun bir parçasıydı yani hepsi Steven Frayne tarafından ince ince ayarlanmıştı. Numara aslında oldukça basitti Steven Frayne bir kaç tane dalgıç adam tutup Thames Nehri'nin karanlık sularından fırsat bilerek özel kıyafetli ve şeffaf plastiklerden yürüme alanı oluşturulduğu ortaya çıktı.