Kayıp Asya Mustafa'dan güzel haber geldi!

Kayıp Asya Mustafa'dan güzel haber geldi!

Cumartesi gecesi Londra'da gerçekleşen terör saldırısının ardından haber alınamayan Asya Mustafa'nın hayatta olduğu bildirildi.

İngiltere Londra'daki terör saldırısının kurbanlarının yasını tutarken saldırı gecesi bölgede olan ve haber alınamayanlar için de kampanyalar başlatılmış durumda.

En son saldırı sonrasında kendisinden haber alınamayarak kayıp ilan edilen Asya Mustafa’nın hayatta olduğu bildirildi.

Asya’nın ailesi, genç kızın saldırının yaşandığı saatlerde Borough Market'in çok yakınında olan evine dönmekte olduğunu ve saldırının yaşandığı saatte borough Market'ten geçiyor olduğunu söyleyerek, saldırının yaşandığı saatten itibaren kendisinden haber alamadıklarını söylemişti.
Asya Mustafa’nın yengesi Tijen Mustafa Facebook hesabından yaptığı son paylaşımda, “Asya’nın güvende olduğunu öğrendik. Asya panikle kaçan kalabalık arasına karışarak olay yerinden uzaklaşırken telefonunu kaybetmiş. Şu an evinde olmasa da en azından güvende olduğunu biliyoruz. Bize bu duygusal ve endişeli süreçte yardımcı olanlara ve destekleyenlere çok teşekkür ederiz" dedi.

Avustralyalı dadı aranıyor

İngiltere'deki terör saldırısından dakikalar önce arkadaşlarından ayrılan ancak o zamandan beri haber alınamayan Avustralyalı dadı için arama sürüyor.
21 yaşındaki Sara Zelenak, son olarak terör saldırısından önce Londra Köprüsü'nde görüldü. 
Arkadşalarından ayrılan Zelenak'tan o dakikadan beri haber alınamıyor. Ailesi ve arkadaşları onu bulmak için kampanya başlattı.