Kayıp modelin cesedi bulundu! Böyle tespit ettiler

Kayıp modelin cesedi bulundu! Böyle tespit ettiler

Bir süredir kayıp olarak bildirilen ünlü modelin cansız bedeni bulundu. Cesedi, bacağındaki dövme sayesinde tespit edildi.

Taylandlı kaybolan model Kaikan Kaennakam'ın cesedi Bahreyn'deki bir morgda bulundu. 1 yılı aşkın süredir aranan ünlü ismin cesedi, bacağındaki dövme sayesinde tespit edildi.

atata-4ljh.webp

1 YIL ÖNCE KAYBOLDU

Modelliği bırakan ve daha sonra Tayland'a taşınarak buradaki bir restoranda çalışmaya başlayan Kaikan Kaennakam, 1 yıl önce kayıplara karıştı.

tv100'deki habere göre Kaikan, Nisan 2023'te bir anda sosyal medya paylaşımları keserek ortadan kayboldu. Tayland'da bulunduğunu bilenler başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini düşünürken, ailesi aylarca kayıp kızlarını bulmak için mücadele verdi.

4-1714042413-306.jpeg

CESEDİ BACAĞINDAKİ DÖVME SAYESİNDE TESPİT EDİLDİ

Tayland Büyükelçiliği'ne başvuran aileye 18 Nisan'da Tayland Büyükelçiliği tarafından Salmaniya Tıp Kompleksi morgunda bir kadın cesedi bulunduğu Kaikan'ın ailesine bildirildi. Aile, cesedi modeli bacağındaki dövme sayesinde tanıyabildi.

ÜNLÜ MODEL NEDEN ÖLDÜ? 

Otopsi raporuna göre ölüm nedeni "alkol zehirlenmesi nedeniyle akut akciğer ve kalp yetmezliği" olan Kaikan'ın ailesi, cesedi Tayland'a getirmek için uğraşıyor.

bir-yil-once-kaybolan-taylandli-model-kaikan-17261990-9793-m.jpg

"ORADA BİR ARAP ERKEK ARKADAŞI BULDU"

Modelin ölümünün ardından kardeşi Suthida Ngernthaworn, "Ablam iki veya üç yıl önce Bahreyn'de çalışmaya başladı ve orada bir Arap erkek arkadaşı buldu. Ancak geçen yıl Nisan ayından bu yana onunla iletişim kuramadık" dedi. Suthida, ablasının ölümü hakkında şüpheleri olduğunu, ablasının cesedinin fotoğraflarında morluklar olduğunu söyledi.

Suthida, "Bahreyn büyükelçiliği ölüm nedenini alkol zehirlenmesi olarak belgeledi, ancak ceset fotoğraflarında morluklar vardı. Cenazeyi geri getiremedik çünkü repatriasyon pahalı. Annem ayrıca otopsinin yeniden yapılması için davanın yeniden açılmasını istiyor" dedi.

Tayland'da bir kadın ve çocuk yardım kuruluşunun kurucusu Paveena Hongsakul, konuştuğu basın toplantısında Paveena, "Taylandlı kadınların yurt dışında çalışmayı düşünürken dikkatli olmaları gerekiyor. Fuhşa zorlanma, insan ticareti veya uyuşturucu çetelerine karışma riskleri var" ifadelerini kullandı.