Kemikleri bükülen rahip hayrete düşürdü

Kemikleri bükülen rahip hayrete düşürdü

Hindistan'da yaşayan 53 yaşındaki rahip Bharat Tiwari'yi görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

5 yaşında duvarın üzerinden düştükten sonra bu hale geldiğini ve çocukluğundan beri bu şekilde yaşadığını söyleyen Bharat, 'Hastalığım yok. Bu bana Tanrı'nın armağanı' dedi.

Rahip Bharat Tiwari, vücudunun küçülmesini ve kemiklerinin bükülmesini sağlayan gizemli bir durumdan muzdarip olduğunu iddia etti.

Tiwari, "Ben Tanrı'ya inanıyorum ve her şeyin ondan geldiğini biliyorum. O yüzden bu durum beni üzgün ya da depresif yapmamalı. Hastalığım yok, üzgün de değilim" dedi.

Hindistan'daki 60 santim uzunluğundaki rahip, görenleri hayrete düşürüyor.

İngiliz gazete The Sun'da yer alan habere göre; Rahip Bharat Tiwari, vücudunun küçülmesini ve kemiklerinin bükülmesini sağlayan gizemli bir durumdan muzdarip olduğunu iddia etti.

Bharat'ı tedavi eden doktor, durumu tedavi etmeye başlamak için çok geç kalındığını söyledi.

Rahip Bharat, "Çocukluğumdan beri böyleyim ama nasıl bu hale geldiğim konusunda emin değilim" dedi.

53 yaşındaki Bharat Tiwari, "Beş yaşımdayken bir duvarın üzerinden düştüm ve ardından vücudum küçülmeye başladı" dedi.

"Ebeveynlerim her türlü tedaviyi denedi ama hiçbir şey işe yaramadı" diyen Tiwari, yaşadığı fiziksel acılara rağmen durumunun "Tanrı'dan bir armağan" olduğunu söylüyor.

Ayrıca Bharat, durumunun normal bir yaşam sürmesini engellemediğini söyledi.

Bharat Tiwari sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben Tanrı'ya inanıyorum ve her şeyin ondan geldiğini biliyorum. O yüzden bu durum beni üzgün ya da depresif yapmamalı. Hastalığım yok, üzgün de değilim."