Kiralık sevgililer günde 1500 dolar kazanıyor

Kiralık sevgililer günde 1500 dolar kazanıyor

Çin’de üniversiteden mezun olan gençler, genellikle büyük şehirlerde kalmayı tercih ediyor. Ancak bayram zamanlarında ailelerinin yanlarına gittiklerinde neden bir aile kurmadıkları sorusuyla karşılaşıyor. Bu sorunun ortadan kalkması için de son dönemde yeni bir girişim popüler hale geldi. Gençleri bayram zamanlarında ailelerinin sorularından kurtarmak için çalışan ‘kiralık sevgililer’ ortaya çıktı.

Zaman zaman masaj yapması, mahjong oynaması ve muhabbet etmesi istenen bu kişiler, günde 10 bin yuan (yaklaşık 1500 dolar) kazanabiliyor. Ayrıca kendilerini eğitimli biri gibi göstermeleri beklenen bu kişilerin görev tanımı içerisine cinsellik girmiyor.

"YAŞLI KADINI KANDIRDIĞIM İÇİN SUÇLU HİSSEDİYORUM"

Sözgelimi asıl mesleği avukatlık olan Zhao Yuqing de ‘kiralık sevgili’ olarak çalışmayı deneyenlerden... Zhao, uzun süreli bir ilişki hikayesi uydurduğu Wang Quanming’le ‘sevgili’ olduktan sonra ‘müstakbel’ kayınvalidesini ziyarete gitti. Wang'un 50 yaşındaki annesi ise hiçbir şeyden şüphelenmedi. Durumu kişisel bloğunda anlatan Zhao, yaşlı kadını kandırdıkları için suçlu hissettiğini yazdı. Daha sonra kandırıldığını anlayan Wang'un annesi ise oğluna kızmadığını ve onun gerçek bir eş bulmasını umduğunu söyledi.