Latuff'dan 'Coca cola'lı yeni AKP logosu!

Latuff'dan 'Coca cola'lı yeni AKP logosu!

Dünyaca ünlü Brezilyalı karikatürist Carlos Latuff resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yayınladığı bir video ile 'AKP için yeni logo çalışması'nı yayınladı

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta'da Coca-Cola fabrikasının açılışı yapması üzerine, Brezilyalı karikatürist ve çizer Carlos Latuff resmi sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Latuff yayınladığı videoda, "AKP için yeni bir logo çizdim" dedi. Latuff'un çiziminde coca cola şişesinden yapılan ampul yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı resmi sitesi ve devletin yarı resmi haber ajansı Anadolu Ajansı’nın haberlerinde ise Erdoğan’ın ‘meyve suyu üretim tesisleri’nin açılışına katıldığı belirtilirken, Coca Cola’dan bahsedilmemişti.

‘Coca Cola’nın Türkiye’de yeni bir reklam yüzü var’

Brezilyalı karikatürist, Erdoğan’ın üzerinde Coca Cola logolu tişört ve elinde Coca Cola kutusuyla, İsrail bayrağı önünde ‘Rabia’ işareti yaptığı çizimini “1966’dan bu yana İsrail’in destekçisi olan Coca Cola’nın Türkiye’de yeni bir reklam yüzü var, Erdoğan, ‘Filistinlilerin dostu’“ mesajıyla paylaştı.