Lise mezuniyetine striptizci çağırdılar

Lise mezuniyetine striptizci çağırdılar

Almanya'da bir lisede öğrenciler, öğretmenlerini kandırıp mezuniyet törenine striptizci getirdi. Liseli Almanların bu "muzip" hareketi, dünya medyasında büyük yankı uyandırdı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Münih’teki Luitpold Lisesi’nde okuyan öğrenciler, öğretmenlerine “eşit haklar” konusunda ders vermek üzere mezuniyete bir uzman davet etmek istediklerini söyledi. Hâl böyle olunca eğitimciler de liselilerin bu isteğine karşı çıkmadı.
Tören günü gelip çattığında, liselilerin tuttuğu striptizci blazer ceket ve işkadını kılığında okula geldi ve öğretmenlerle tanıştı. Ardından Jarly adlı 33 yaşındaki kadın, konuşma yapmak üzere podyuma çıktı. Öğrencileri selamladıktan sonra öğretmen-öğrenci ilişkileri hakkında konuşmaya başladı ve bazı öğrencileri yanına çağırdı. İş tam da bu noktada rayından çıktı. Jarly ‘gizli görevi’ni gerçekleştirmek üzere soyunmaya başladı. Akabinde sahneki öğrencilerden birine kucak dansı yaptı. Haberde, öğretmenlerin gösteriye müdahale etmediği, çünkü törende reşit olmayan kimsenin bulunmadığı bilgisi de yer aldı.
Söz konusu video internette yayınlandıktan sonra, Jarly bir Youtube kanalı kurdu ve buradan ilişkiler konusunda tavsiyelerde bulunmaya başladı.