Patronunu öldürdü, yedi, kan ve külleriyle resim yaptı

Patronunu öldürdü, yedi, kan ve külleriyle resim yaptı

Luis Alfredo Gonzalez Hernandez isimli Venezuela'lı adam, patronunu yedi.

Patronunu öldürdükten sonra kanını bedeninden ayıran, vücudunun bazı bölümlerini yiyen adam, öldürdüğü kişiden arta kalan parçalarla da sanat eseri yaptığını söyledi.

Venezuella'nın Barlovento bölgesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir çiftçi, Luis Alfredo Gonzalez Hernandez isimli adamı, cenaze işlerinde çalışması için yanına işçi olarak almak istedi.

Yamyam adamsa, bu durumu fırsat bilip yalnız kaldıkları anda çiftçiyi öldürerek bedeninin büyük bölümünü yedi. Kanını bir kaba doldurdu, çiftçinin cansız bedeninden arta kalan kısımları da yakarak küllerini sakladı.

Polislerin kayıp çiftlik sahibini aramaya başlamasıyla ortaya çıkan gerçek ülkenin gündemine oturdu. Gözü dönmüş yamyam kısa sürede konu ile ilgili araştırma yapan polis ekipleri tarafndan yakalandı.

Suçunu itiraf eden yamyamsa şu sözleri söyledi: 'Çiftçiyi öldürdüm. Vücudunun bir kısmını yedim. Kanı ve küllerini kullanarak da bir sanat eseri yarattım.'

Polis, yamyamın öldürdüğü adamın kanından ve küllerinden yaptığını söylediği tabloda kullanılan malzemeleri incelemek üzere laboratuvara götürdü. Güvenlik güçleri, ülkedeki başka kayıp kişileri de yamyamın öldürmüş olabileceğinden şüpheleniyor ve konu ile ilgili araştırmalarına devam ediyor.