G.Saray'da Candan Erçetin bombası!

G.Saray'da Candan Erçetin bombası!

Spor yazarı Meriç Müldür, Galatasaray'ın Mayıs ayında yapacağı seçimli kongreyi kaleme aldı. Müldür Galatasaray hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu.

Spor yazarı Meriç Müldür, Galatasaray'ın Mayıs ayında yapacağı seçimli kongreyi kaleme aldı. Müldür, “Çok sürpriz bir isim daha duydum. Candan Erçetin... Hadi oradan diyenleri duyar gibiyim. Uzak bir ihtimal gibi görünse de camia içindeki bazı dinamikler Erçetin’in ismini gündeme taşıdı” dedi.

Habertürk’ün haberine göre, o yazı şöyle:

“Galatasaray’da mayıs ayında yapılacak seçim öncesi başkan adayı sayısı giderek artıyor. Dursun Özbek’i koltuktan indirip Mustafa Cengiz’in seçilmesinde katkısı olanlar üç yıllık yeni dönem için mevcut başkanın karşısında gibi. Belli ki yeni planlar var.

Haklıdırlar belki. Önemli olan kişiler değil, Galatasaray’ın menfaati elbette. Türkiye’de futbol kirli diyoruz ya, Avrupa bizden beter. Bu işler öyle hazırlanan dosyalarla, şıkır şıkır sunumlarla olmuyor. Bu iş lobi işi. Galatasaraylılar da bu işin erbabı.. Ağır bir ceza gelmeyecek gibi görünüyor.

Yeter ki men çıkmasın. Benim duyduğum ise bu yumuşamanın nedeninin dosyalar, sunumlar olmadığı. Devreye giren Galatasaray lobisi. Kontağı kuran da Faruk Süren. Helal olsun. Faruk Süren topa girdiyse boşa girmemiştir. UEFA’dan çıkacak karar ve bu sonuca Süren etkisi, mayıs ayındaki kongreyi de farklı şekillendirebilir.

SEMBOLİK BAŞKAN CANDAN ERÇETİN!

Başkanlık adayları artıyor dedim ya; çok sürpriz bir isim daha duydum. Candan Erçetin... Hadi oradan diyenleri duyar gibiyim. Uzak bir ihtimal gibi görünse de camia içindeki bazı dinamikler Erçetin’in ismini gündeme taşıdı. Kendisi ile konuşulmuş. Evet de dememiş, hayır da.

Galatasaraylılar Derneği’nin 100. yılında başkanlığını yapan, kulüp yönetim kurulunda da bir dönem yer alan Erçetin’in sembolik başkanlığı altında bir yönetim kurulu oluşturmaya yönelik nabız yoklayanlar var. Mevcut adaylar dikkate alındığında Duygun Yarsuvat kanadının ve İnan Kıraç’ın destek verebileceği konuşuluyor. Hatta “Cemal Özgörkey seçime girmezse, Mustafa Cengiz’e karşı Candan Erçetin kazanır” diyenler dahi bulunuyor