CHP'li Akın: Esnafımız bu ülkenin emektarıdır

CHP'li Akın: Esnafımız bu ülkenin emektarıdır

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Balıkesir’i ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaret etmeye devam ediyor. Akın dün kötü hava şartlarına ve yağmura rağmen Havran’da ziyaretlerde bulundu.

Dün itibariyle çalışmalarını Havran’da sürdüren Ahmet Akın İlçe Başkanı, parti yöneticileri ve partili yol arkadaşlarıyla birlikte yoğun yağmura aldırmadan Havran sokaklarına çıktı. Tüm çarşı esnafını ziyaret ettikten sonra kahvehanelerde bulunan

Havranlı’larla sohbet etti
Akın daha sonra İlçe Örgütü ile birlikte Havran Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyarete çıktı. Esnafın sorunlarını dinleyen Akın, ülkemizin son zamanlardaki ekonomik koşullarından en çok etkilenenleri arasında esnafın da bulunduğunu ve bu duruma acil çare bulunması gerektiğini belirtti.

Akın esnafın sorunlarının Cumhuriyet Halk Partisi’nin öncelikli gündem konuları arasında olduğunu belirtti. Akın; “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin her bir vatandaşının onurlu bir şekilde, yüksek refah seviyesinde yaşamasını arzu ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını sık sık Sayın Genel Başkanımız grup toplantımızda dile getiriyor. Esnafımız bu ülkenin, Anadolu’nun emektarıdır. Büyük sermayedarların çıkarlarını düşünenler, yüzünü halktan yana, esnaftan yana dönerek halkın taleplerine çare bulmalıdır. Birlik beraberlik içinde bir Türkiye’yi halkımızla, esnafımızla birlikte inşa edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti içinde bulunduğu her türlü ekonomik, sosyal ve toplumsal olumsuzluktan ancak ve ancak birlikte hareket ederek kurtulabilir. Bu düşüncelerle bütün hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”