'Şeytanın bebeği' ailesini palayla doğradı

'Şeytanın bebeği' ailesini palayla doğradı

Kendisi için 'Şeytanın bebeği' lakabını takan kadın, ailesini palayla katletti.

Kendisine şeytanın bebeği adını takan Polonyalı kadın, anne ve babasını palayla katletti.

ekran-goruntusu-2024-03-05-161607.png

"Klaudia W" olarak adlandırılan 27 yaşındaki kadın, Polonya'nın Ostroda kentindeki ailesini katletti. Anne ve babasının olay yerinde cesetlerinin bulunmasının ardından katil kadın kıskıvrak yakalanarak tutuklandı.

Çifte cinayet ile suçlanan kadının karakolda önce cinayeti itiraf ettiği, ancak kısa bir süre sonra bunu geri çekerek, birkaç gün önce internete yüklediği karanlık videoları ortaya çıkaran bir cinayet soruşturmasına yol açtığı da bildirildi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-161611.png

GİZEMLİ VİDEO İLE MESAJ VERDİ

Olaydan dokuz gün önce sosyal medyada yayınlanan bir videoda Klaudia'nın kendisini "Şeytan'ın bebeği" olarak tanıttığı aktarıldı.

Videoda "Nefret Büyüsü - Eski Unutulmuş Şeytani Sesler" başlığı altında paylaşım, açıklamada ise "Yalnızım, şimdi anladım, yalnızım, dinleniyorum, umurumda değil, bıktım" ifadelerinin kullanıldığı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-161614.png

ŞEYTANIN OĞLUNA YAKARIŞ

"Lucifer'e yakarış" başlığını taşıyan bir diğer videoda ise Klaudia'nın pembe bir bikini üstü giydiği ve vücudunun bazı kısımlarını ortaya gösterdiği ortaya çıktı. Son paylaşımında da "Kalbinizin hak ettiği her şey yakında size gelecek" ifadelerini kullandı.

Medyatava'daki habere göre kadın için psikiyatrik değerlendirmelerin yapılması beklenirken, bir bölge savcısı daha önce akıl hastalığı teşhisi konulduğunu ancak kendi tedavisini durdurduğunu söyledi. Polis tarafından yayınlanan fotoğraflarda Klaudia'nın kelepçelenerek götürüldüğü görüldü.

ekran-goruntusu-2024-03-05-161617.png

Bir arkadaşı, yerel bir gazeteye verdiği demeçte, Klaudia'nın davranışlarında büyük değişiklikler gösterdiğini, çeşitli uyuşturucu maddeler kullanmaya başladığını ve okültizme ilgi duymaya başladığını ifade etti.