Şok eden olay: IPhone bataryası ağzında patladı!

Şok eden olay: IPhone bataryası ağzında patladı!

Çinli bir vatandaş, iPhone bataryası orijinal mi değil mi diye kontrol etmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Orijinalliğini test etmek için ısırdığı batarya vatandaşın ağzında patladı.

Apple'ın bataryası eskiyen cihazları yavaşlattığını açıklamasının ardından herkes bataryasının durumunu merak etmeye başladı. Peki iPhone batarya testi nasıl yapılır? 

Orijinal mi diye iPhone bataryası ısırdı!

Üçüncü parti bataryalar da satan bir elektronik mağazasının güvenlik kameralarına yakalanan görüntü viral hale geldi. Isırarak altının gerçek olup olmadığını anlamanın bir yöntem olduğunu duymuştuk ancak telefon bataryası için de bunun uygulanması ilginç bir yaklaşım olmuş diyebiliriz. Olayda kimsenin yaralanmaması ise sevindirici. 

Adeta elmadan ısırık almaya kalkışan bu vatandaşın yöntemini kesinlikle denememeniz konusunda sizleri uyarmak isteriz. Bataryanın orijinalliğinden emin olmak için bir Apple Yetkili Satıcısı veya Apple Store ziyareti gerçekleştirmeniz en iyisi.

Hatta şu aralar üçüncü parti bataryalarla kendinizi tehlikeye atmak yerine, indirimli iPhone batarya değişim programından yararlanmak doğru bir karar olacaktır.