Cinayetten yasak aşk çıktı!

Cinayetten yasak aşk çıktı!

İstanbul'da yabancı uyruklu Ahmet A. aracının içerisinde bıçakla öldürüldü. Öldürülen Ahmet A.'nın işyeri çalışanı olduğu olduğu ortaya çıktı. Cinayetin yasak gönül ilişkisinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Olay önceki gün, Ambarlı, Merkez Mahallesi, Mezarlık Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir araç içerisinde kanlar içinde yatan bir kişiyi gören sokak sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, yabancı uyruklu Ahmet A.’nın (45) boğazından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Bunun üzerine İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet Masası ekipleri, Ahmet A.’nın ölümünde boğma izine de ulaştı.

İKİSİ DE YAKALANDI

Uzmanlar cinayetin işleniş biçiminden, saldırının 2 kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Bunun üzerine soruşturma bu yönde devam ettirildi. Araştırmalar, Ahmet A.’nın en son işyeri çalışanı Ahmad S.(25) ve onun arkadaşı Mhd Tarek M.(22) ile araca bindiğini ortaya koydu. İki şüpheli gözaltına alındı.

YASAK GÖNÜL İLİŞKİSİ

Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Ahmad S.’nın sorgusunda cinayetin sebebiyle ilgili önemli bir iddia ortaya çıktı. İddiaya göre Ahmad S.’nin, öldürdüğü patronunun karısı Mona A. ile arasında yasak gönül ilişkisi vardı. Ahmet S.’nin cinayeti, Mona A. için işlediği öne sürüldü. Bu bilginin ardından 34 yaşındaki Mona A.’da gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler Emniyet’teki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.