Trump'ın neden Beyaz Saray'da kalmadığı ortaya çıktı

Trump'ın neden Beyaz Saray'da kalmadığı ortaya çıktı

Boş vaktinin çoğunu Bedminster New Jersey'deki Trump National Golf Club'ta geçiren ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da neden vakit geçirmediğini anlattı...

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’a geldiği günden beri eleştirilerin odağı oluyor. Son olarak da; NBC, Trump’ın 193 günün sadece 58’ini Beyaz Saray’da geçirdiğini iddia etti.

Haftasonu New Jersey’e golf oynamaya giden Trump’dan yanıt gecikmedi. Golf oynadığı sırada, New Jersey  golf klubü üyelerine, ”Boş zamanlarımı Washington DC dışında geçirmeye çalışıyorum. Çünkü Washington’ çöplük gibi ve havası bir süre sonra insanı boğuyor” dedi.

Üst tarafta filmlerde gördüğümüz “Beyaz Saray”. Ancak resimdeki Beyaz Saray değil ABD kongre binası Beyaz Saray’ı araştırırsanız kubbesiz olduğunu görürsünüz.
Hafta sonları yakın şehirlere kaçamak yapan Trump’ın en çok tercih ettiği yerler ise şöyle:

Bedminster
Mar-a-Lago
Florida Palm Beach

ABD Başkanı Donald Trump, ”Beyaz Saray çöplük gibi o yüzden hafta sonları Washington’dan kaçmaya çalışıyorum” dedi.

Trump’ın 320 Milyon değerlik çöplüğü

Dünyanın en pahalı ikinci evi olarak görülen Beyaz Saray'ın 320 milyon dolardan daha fazla bir değere sahip olduğu biliniyor. Bildiğiniz gibi Amerika Birleşik Devletleri başkanlarının Washington'da ikamet ettikleri resmi yer burası.  1792 yılında yapımına başlanıp, 1800 yılında yapımı tamamlanan 132 odalı beyaz saray 72,843.4 metre kare.