Trump: Medyanın bu kadar güzel çocuklar yetiştirdiğine inanamıyorum

Trump: Medyanın bu kadar güzel çocuklar yetiştirdiğine inanamıyorum

ABD Başkanı Donald Trump, cadılar bayramı şenliği dolayısıyla Beyaz Saray muhabirlerinin çocuklarıyla buluştu. Trump, muhabirlerin çocuklarına "Basın size nasıl davranıyor" diye sordu.

Beyaz Saray muhabirlerinin çocuklarını ağırlayan Trump, medya ile devam eden gerilimli ilişkisini hatırlatan esprileriyle gündem oldu. ​Cadılar bayramı şenlikleri kapsamında kostümleriyle birlikte Trump'ın ofisine gelen çocuklar, Trump'ın medyaya yönelik sorularıyla karşılaştı. ABD basınıyla arası bir türlü düzelmeyen Trump çocuklara, "Peki size nasıl davranıyorlar?" diye sordu.

Trump, "Medyanın bu kadar güzel çocuklar yetiştirdiğine inanamıyorum. Medya bunu nasıl yaptı, bilmiyorum" dedi. ​Çocuklarla buluşmasını görüntüleyen kameralara işaret eden Trump, "Onların kim olduklarını biliyor musunuz? Onlar dost medya organları. Basın budur" ifadesini kullandı.

"Bunlar çok güzel, harika çocuklar" diyen Trump, çocuklara büyüdüklerinde ne olacaklarını da sordu. Trump, "Aileniz gibi mi olacaksınız? Bu beni sıkıntıya sokar" dedi.