Trump'tan Cumhuriyetçi senatöre hakaret: Beceriksiz, köpek yakalayıcı...

Trump'tan Cumhuriyetçi senatöre hakaret: Beceriksiz, köpek yakalayıcı...

ABD Başkanı Trump, kendisine dönük eleştirileriyle tanınan Cumhuriyetçi senetör Bob Corker'a Twitter'dan hakaretler yağdırdı.

ABD Başkanı Donald Trump, yönetim anlayışına dönük eleştirileriyle tanınan Cumhuriyetçi Tennesse senatörü Bob Corker'a Twitter hesabından hakaretler yağdırdı. Corker'la anlaşmazlık yaşadıkları konuları gündeme getiren Trump, Corker hakkında hakaret içeren mesajlar paylaştı.

ABD saati ile günün ilk saatlerinde Corker hakkında mesajlar paylaşan Trump, sonrasında da Corker'la atışmayı sürdürdü. Günün ilk Twitter mesajında "Başkan Obama'ya kötü İran Anlaşması'nı yapmasında yardım eden ve yeniden seçilemeyen Tennesseeli köpek yakalayıcı, şimdi de vergi kesintileriyle kavga ediyor..." diyen Trump, hemen sonrasında "...Corker ben kendisini desteklemeyi reddedince Tennessee'de yarıştan çekildi ve şimdi de Trump'la ilgili her şeye karşı. Şunun geçmişine bakın!" diye devam etti. 

Bu mesajlara Corker'dan yanıt gecikmedi. Corker, Trump'a "Tek kelimeyle yalancı başkandan yine aynı yalanlar. #GünlükBakımPersoneliniUyarın" mesajıyla tepki gösterdi.

Corker, başkanlığa seçildiğinden beri Trump'ın sıradışı politikalarına eleştiriler yöneltiyor. Yeni başkanın saldırgan dış politikasının ABD'nin güvenliğini tehlikeye attığını savunan Corker, Trump'ın özellikle İran ve Kuzey Kore'ye dönük çıkışlarını eleştiriyor.