Twitter kullanıcıları, Trump’a yönelik taciz suçlamalarını hatırlattı!

Twitter kullanıcıları, Trump’a yönelik taciz suçlamalarını hatırlattı!

75. Altın Küre ödül gecesinde, kırmızı halının da, ödüllerin de önüne geçen ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'in konuşması oldu. Medya'da kadınlara karşı ayrımcılık ve cinsel taciz vakalarına değinen Oprah, salonda dakikalarca alkışlandı. Konuşmasını Ivanka Trump dışında herkes anladı. Twitter kullanıcıları yine başkanın kızını yine ti'ye aldı.

Beverly Hills’teki Altın Küre Ödülleri gecesinde kırmızı halıda davetliler tek ses oldu.

Ünlü isimlerin destek verdiği ve Time’s Up (Süre doldu!) sloganının kullanıldığı siyah giyinme eyleminde, Altın Küre Ödülleri törenine katılan isimler kıyafetlerinin yakalarına ‘Time’s Up’ sloganının yazılı olduğu etiketler de iliştirdi.

Sahneye ödül almak için çıkan birçok ünlü, cinsel tacize ve cinsel eşitsizliğe tepki gösteren konuşmalar yaptı.

Oprah Winfrey, bu isimlerden sadece biriydi. Hatta Oprah Winfrey'in gecede yaptığı duygu yüklü konuşmanın ardından, Amerikan medyasında 2020'de başkan adayı olabileceği yönünde yorumlar yapıldı.

Oprah’ın konuşmasının ardından  Donald Trump’ın kızı İvanka Trump resmi Twitter hesabından şu yazıyı paylaştı:

Oprah’ın dün gece 75. Altın Küre Ödül Töreni’ndeki konuşmasını dinledikten sonra şunu söylemek istiyorum: Birlik olalım. Kadınlar ve erkekler. Eşit olalım!

Oprah ödül töreninde; ”Bütün kadınların bu konuşmayı dinlemesini ve bilmesini isterim ki, artık  dünya değişti.” demişti.

Twitter kullanıcıları, Ivanka Trump’a; Donald Trump'a yönelik taciz suçlamalarını hatırlattı.