Üniversiteli yamyam vahşeti!

Üniversiteli yamyam vahşeti!

Florida'da bir çifte saldıran üniversite öğrencisi, kurbanlarından birinin yüzünü yerken yakaladı. Yakalanarak hastaneye kaldırılan şüphelinin hayvan gibi sesler çıkardığı belirtildi.

 Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaleti yamyam dehşetiyle çalkalandı. 50’li yaşlılardaki bir çifte bıçaklı saldırıda bulunan şüpheli kurbanlarından birinin yüzünü yerken yakaladı.

Polis Şefi William Snyder gördüğü manzara karşısında dehşete düştüğünü söyleyerek: "Bir sürü olay gördüm. Dün gece de oradaydım. Şimdiye kadar böyle şiddet içeren bir cinayetle karşılaştığımı sanmıyorum"
Euronews'in haberine göre; saldırıya engel olmaya çalışan bir komşunun araması üzerine polis olay yerine geldi. Florida State Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki şüphelinin uyuşturucu kullandığı düşünülüyor.
Polis Şefi Snyder;
"Dün gece gördüğümüz çılgınlığa yol açabilecek sentetik uyuşturucular hastanelerde test edilebilen ilaçlar değil. Bu yüzden de testin sonucunu beklemeye devam edeceğiz ve umuyoruz ki bu bulmacanın büyük bir parçası böylelikle aydınlanmış olacak." diyerek gördüğü dehşeti anlattı.