Uyuyan karısına tecavüz etti, soluğu hapiste aldı

Uyuyan karısına tecavüz etti, soluğu hapiste aldı

İngiltere Newcastle'da ismi açıklanmayan bir adam, eşine uykudayken tecavüz ettiği için dokuz yıl hapis cezası aldı

İngiltere Newcastle'da ismi açıklanmayan bir adam, eşine uykudayken tecavüz ettiği gerekçesi ile dokuz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

UYKUDAYKEN İLİŞKİYE GİRMİŞ

Kadın, kocasının evde unuttuğu telefona göz atarken videolara girişin kilitli olduğunu görünce şüphelendi ve daha sonra kocasının telefonunda bulunan videolara ulaşmayı başardı. Kadın, videolarda uykudayken ve alkollü iken kocasının kendisi ile ilişkiye girdiğini ve ilişki anlarını videoya kaydettiğin anlayınca hayatının şokunu yaşadı ve olayı mahkemeye taşıdı.

MAHKEMEDE SUÇUNU KABUL ETTİ

Adama dokuz yıl hapis cezası veren hakim Recorder Baird, adama "Kendi cinsel aruzlarını tatmin etmek için eşinin rızasını ve ihtiyaçlarını hiçe sayarak eşi ile ilişkiye girerek eşine tecavüz ve cinsel saldırıda bulundun." dedi.

Kocasının isteği dışında kendisi ile ilişkiye girdiği anların videoasunu gören kadın işte olan kocasını arayıp kendisine olanları söylemesi üzerine kocası bir daha eve dönmedi ve polise teslim oldu. Koca daha sonra mahkemede suçunu kabul etti.

KOCASINI BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYOR

Kocasının yaptıklarından dolayı psikolojik tedavi gören kadın ise yaptığı açıklamada kocasının kendisine böyle bir şey yapacağını hiç beklemediğini ve kocasını bir daha görmek istemediğini söyledi.