Yunanistan Dışişleri Bakanına tehdit mektubu

Yunanistan Dışişleri Bakanına tehdit mektubu

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias’a "Senin için üç mermi ayırdık” cümlesini içeren bir tehdit mektubu gönderildi. Bakan sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Yıllardır bazı çevreler beni hedef gösteriyor" dedi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias’a tehdit mektubu gönderildi. Vatandaşı Koruma Bakanı Nikos Toskas bu sabah özel bir televizyon kanalında Kotzias’a “Senin için üç mermi ayırdık” cümlesini içeren bir zarf gönderildiğini açıkladı.

Nikos Kotzias Twitter hesabına “Yıllardır bazı çevreler, gazeteler ve kanallar iftiralar atıp beni hedef gösteriyorlar. Hayatıma karşı yapılan tehditlerin manevî sorumlusu onlardır. Yeni Demokrasi Partisi’nden ve Kutsal Sinod’dan tehditleri doğrudan doğruya kınamalarını bekliyorum” mesajını yazdı.

​Sosyal Dayanışma Bakan Vekili Theano Fotiou Atina-Makedonya Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Bu tür hareketlerle hiç kimse bizi korkutamaz, hiç kimse milli sorunları çözme çabamızdan bizi vazgeçiremez. ‘Makedonya’ konusu ciddi bir milli konudur ve kararlar soğukkanlılıkla alınmalıdır” dedi.