Yüzlerce fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'yı bastı!

Yüzlerce fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'yı bastı!

Kudüs'ün ABD'nin eliyle İsrail'in Başkenti olarak ilan edilmesinin ardından, Aksa'da Yahudi provokasyonu artıyor. Her gün yüzlerce fanatik, polis nezaretinde Aksa'nın avlusunu basıyor.

ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etmesinin üzerinden bir haftadan fazla süre geçti. Filistinli eylemciler İsrail'in hukuksuz ve ahaksız işgaline karşı sokaklarda direniş gösterileri gerçekleştirirken, İsrailli Fanatik Yahudiler, her gün Aksa'ya baskınlar gerçekleştiriyor.

YAHUDİ PROVOKASYONU

Aşırıcı ve Fanatik İsrail Yahudileri günlerdir Aksa'nın avlusunu işgal eylemleri gerçeklelştiriyor. Sosyal medyadan örgütlenerek bir araya gelen Yahudiler, Aksa'nın avlusuna kapıalrdan sloganlar atarak giriyor, avlu içinde de polis nezaretinde ayinler gerçekleştiriyor.

BUGÜN DE 104 KİŞİLİK BASKIN YAPILDI

Müslümanlara ait olan alanlardan geçerek polis gözetiminde taşkınlık çıkartan fanatikler, bugün de Aksa'ya 104 kişilik bir baskın gerçekleştirdi.

AKSA PROVOKASYONLARI VE FANATİK YAHUDİLER

Geçtiğimiz hafta Kudüs'e destek eylemleri çerçevesinde, Filistin'in her bölgesinde başlayan eylemler sonrasında İsrail yönetimi ve Fanatik Yahudiler Aksa avlusunda haksız, hukuksuz ve provokasyon dolu eylemlere ima atmıştı.

Her eylemde en az yüzlerce fanatik, Aksa avlusunda ayinler gerçekleştirmiş, sloganlar atmıştı.