Demet Akalın'ın lüks tutkusu! Üzerindekilerle İstanbul'da bir daire ve otomobil alınıyor!

Demet Akalın'ın lüks tutkusu! Üzerindekilerle İstanbul'da bir daire ve otomobil alınıyor!

Ayla Çelik, yeni yaşını ünlü dostlarıyla Bebek’te kutladı. Davetin yıldızı Demet Akalın oldu

Besteci Ayla Çelik, yeni yaşını önceki gün Bebek Koru Kahve’de kutladı. Kutlamaya katılanlar arasında Demet Akalın da vardı.

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, meslektaşı Hadise’nin iddialı sahnelere yer verdiği yeni klibini nasıl bulduğu sorusu üzerine şöyle dedi:

“Hadise’ye her şey yakışıyor. Klibi de çok güzel olmuş ama evlenince göreceğim ben o dekolteyi Hadiseciğim! Evlenmeden önce ben de mayoyla sahneye çıkar klip çekerdim ama artık olmuyor.”

Şarkıcı, eşi Okan Kurt’un ikinci çocuk için kendisine hâlâ baskı yapıp yapmadığı sorusunu “Hayır yapmıyor. Benim de ikinci çocuk fikrim sürekli değişiyor ama şu an için düşünmüyorum” diye yanıtladı.

Demet Akalın, yakınlarına aldığı pahalı hediyelerle ilgili soru üzerine de şöyle konuştu: “Haberlerde yazıldığı gibi çok pahalı hediyeler değil. Herkese kazancına göre hediye alıyorum. Kerimcan’a aldığımız çantayı ise ben yalnız almadım, danaya girer gibi çanta aldık.”

Demet Akalın’ın Ayla Çelik’in doğum günü kutlamasında giydiği kıyafet ve taktığı takılar servet değerinde. 500 bin liralık bir tektaş takan şarkıcının saatinin markası Rolex ve fiyatı 80 bin lira.

Hermes marka çantası da 30 bin lira. Zara’da 229 liraya satılan bir etek giyen Demet Akalın’ın kombinini tamamlayan Versace sweatshirt’ün fiyatı ise 8 bin 200 lira. Fendi marka gözlüğü de 1400 liraya satılıyor.