Bakan yüksek uçuşta: Bizim çıtamız Paris, New York, Londra...

Bakan yüksek uçuşta: Bizim çıtamız Paris, New York, Londra...

Selçuk, "Afyonkarahisar diğer illere göre daha iyi olabilir. Fakat çıtamız diğer iller değil, bizim çıtamız Paris, New York, bizim çıtamız Londra" dedi.

Özel okul patronu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Afyonkarahisar diğer illere göre daha iyi olabilir. Fakat çıtamız diğer iller değil, bizim çıtamız Paris, New York, bizim çıtamız Londra" dedi.

Selçuk, Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti. Daha sonra bir restoranda düzenlenen, vergi affı karşılığında eğitime katkı yapan 'hayırseverlere' belge takdim törenine katılan Selçuk, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin artık bir şekilde hayırseverlik meselesini daha da yükseltmek zorunda olduğunu söyledi.

Hayırseverliğin sadece maddi katkıda bulunma meselesi olmadığını savunan Selçuk, bunun bir toplumun manen birleşmesi, bütünleşmesi ve toplumun milletleşme sürecinin hızlanmasında faydası bulunan bir husus olduğunu vurguladı.

Selçuk, "Bundan dolayı da herkes hayırsever olamaz. Herkesin parası olabilir ama herkes hayır yapamaz. Allah nasip etmez. Bu nasip, kısmet meselesi. Sizlerin şimdiye kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı bütün hayırların, tüm çocuklarımızın gözündeki ışıltıyı, parlaklığı artıracağının farkındayız" diye konuştu.