Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği İzmir İl Çalıştayını Düzenledi

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği İzmir İl Çalıştayını Düzenledi

Vizyonu,Ulusal ve uluslararası ‘Eğitim’ etkinlikleri düzenlemek ve eğitimcileri nitelikli meslek odası yapılandırmasına kavuşturmak olan EYUDER (Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği) İzmir üyelerinin katılımıyla İzmir il çalıştayını düzenledi.

YURT İZMİR 

Başkanlığını, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un danışmanlığı görevinde bulunan Dr. Adem Çilek'in yaptığı,üyelerinin öğretmen,yönetici ve akademisyenlerden oluşan EYUDERİN 2018-2019 İzmir il çalışma planı oluşturuldu.

İzmir EYUDER ailesi, 09.02.2019 Cumartesi günü Namık Kemal Anadolu Lisesi Müdürü ve EYUDER ailesi mensubu olan Mustafa Dişbudağ'ın ev sahipliğinde EYUDER İzmir il Başkanı Ömür Daş öncülüğünde toplanarak il çalıştayını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında EYUDER İl Başkanı Ömür Daş bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: "İşimiz eğitim, gücümüz eğitim, sloganıyla 2009 yılında alanında uzman ve akademik kariyeri olan bir grup eğitimci öncülüğünde yola çıkan EYUDER, konferanslar, seminerler, sempozyumlar ve paneller düzenlemekte, eğitim öğretim konularında ulusal ve uluslararası boyutlarda araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla alana katkı sağlamaktadır. Ülkemizde eğitim öğretimin her kademesindeki sorunlara çözüm önerileri getiren seçkin bir sivil toplum kuruluşu olmanın haklı gururunu taşımaktayız.. Bugün EYUDER ilçe temsilcileri ve üyeleriyle beraber önümüzdeki günlerde İzmir ve ilçelerini kapsayan yerelden ulusala doğru hayata geçirilecek olan projelerimizin planlaması yapıldı. Çağın ötesine ulaşmanın birinci koşulunun eğitimde yapılacak çalışmalar olduğuna inanan ve bu çalışmalarda yapılacaklara ilişkin sözleri sarf edecek olanların işin mutfağında çalışanların olduğu düşüncesini benimseyen derneğimize İzmir'deki bütün meslektaşlarımızı bekliyoruz…..’’