ODTÜ'lü öğrenciler kazandı: Rektör talepleri kabul etti

ODTÜ'lü öğrenciler kazandı: Rektör talepleri kabul etti

ODTÜ’de üniversitelilerin talepleri kabul edildi. Bahar şenliği üniversitelilerin planladığı gibi Devrim Stadyumu’nda yapılacak. Bahar şenlikleri de üniversite de öğrencilerin oldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü maddi gerekçelerle 33’üncü Bahar Şenliği’nin yapılamayacağını duyurdu. Sanatçıların sosyal medya üzerinden desteğini açıklamasının ardından yönetim yeni bir mesaj yayınlayarak şenliğin sanatçıların desteğiyle yapılacağını açıkladı.

Yönetimin ilan ettiği son programda Devrim Stadı’nın yer almaması üzerine çok sayıda öğrenci dün  rektörlük binası önünde eylem yaptı. Üniversite yönetiminin öğrencilerle görüşmeyi kabul etmesinin ardından bugün yönetim ile öğrenci temsilcileri arasında toplantı gerçekleşti.

ÖĞRENCİLER:KAZANDIK!

Toplantının sonucunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran ‘ODTÜ Öğrencileri’ yaptıkları açıklamada, “Çabalarımız sonuç verdi! ODTÜ 2019 Bahar Şenliğimizi kazandık! Rektör tüm isteklerimizi kabul etti. Şenliğimizi planladığımız gibi Devrim stadyumunda yapacağız. Bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Şenliğimize bekliyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Devrim Stadı’nın da programa dahil edilmesinin ardından 33’üncü Bahar Şenliği 24-25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Edinilen bilgiye göre Devrim Stadı’nda gerçekleşecek konserlerin saatleri ve detaylı programı ise henüz netlik kazanmadı. Festivalin düzenlenmesi için destek olacaklarını duyuran sanatçıların programına göre konser takvimi hazırlanacak.