Usta isimler Bir Cihan Fatihi'nin kadrosundan çıkarıldı!

Usta isimler Bir Cihan Fatihi'nin kadrosundan çıkarıldı!

Çekimleri devam eden Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin kadrosundan Metin Akpınar çıkarıldı.

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin çekimleri devam ediyor.

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatacak dizinin çekimleri, yapımcıO3 Medya ve Kanal D yöneticilerinin beğenmemesinden dolayı uzadı. Yönetmen Altan Dönmez’in yerine Cevdet Mercan getirildi. Dizide Gürkan Uygun (Mehmed’in arkadaşı), Selin Demiratar (Hatice), Seda Bakan (Çiçek Hatun) ve Çetin Tekindor kaldı, Metin Akpınar, Altan Erkekli ve Avni Yalçın kadrodan çıkarıldı.

Ali Eyüboğlu Milliyet’teki köşesinde, “İlk bölüm için üç haftada çekilen 70 dakikalık bölümü izleyip, dizinin hayal ettikleri ‘Game Of Thrones’ ayarında bir iş olmadığını görünce, her şey sil baştan oldu. Yönetmen Altan Dönmez gitti, yerine Cevdet Mercan geldi. Kanal ve yapımcının kendisinden dünya standartlarında bir iş beklediği Mercan, yeni bir sanat ekibiyle işe başladı.

Sanat ekibi, Macarlar’ın yaptığı dekorları, dikilen kostümleri, yönetmen de bazı oyuncuların performansını beğenmedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun merakla beklenen dizisinde Gürkan Uygun (Mehmed’in arkadaşı), Selin Demiratar (Hatice), Seda Bakan (Çiçek Hatun) ve Çetin Tekindor kaldı, Metin Akpınar, Altan Erkekli ve Avni Yalçın kadrodan çıkarıldı.

Akpınar’ın yerine diziye katılacak oyuncu bulununcaya kadar – ilk beş bölüm- ‘Akşemsettin’in sahneleri senaryodan çıkarıldı. Erkekli ve Yalçın’ın yerine diziye dahil olacak oyuncu ise birkaç güne kadar belirlenecek” dedi.