1 Gelinlik 1 TL

1 Gelinlik 1 TL

Sivas'ta bir gelinlik mağazası, 2 bin 400 liralık bir gelinliği sosyal medya üzerinden yapacağı çekiliş ile 1 liradan satacak.

Sivas'ta bir gelinlikçi mağazası reklamını yapmak için 1 liradan gelinlik satışa sundu. Mehmetpaşa Mahallesi'nde gelinlik mağazası işleten Ahmet Baloğlu, mağazalarının sosyal medya hesabından bir çekiliş başlatarak 2 bin 400 liralık gelinliği 1 liradan satacağını duyurdu. Daha önce de 2011 yılında Sevgililer günü için 14 ve Mevlit Kandili için de 14 olmak üzere toplamda 28 gelinliği sembolik olarak 1 liradan çekilişle satışını yapan mağaza uygulamasını sürdürdü.

Ahmet Baloğlu, daha öncede yaptıkları 1 lira kampanyalarını geleneksel hale dönüştürdüklerini belirterek, "Bu sene de bu geleneğimizi devam ettirerek yine bir gelinliğimizi 1 liradan bir vatandaşımıza vereceğiz. Bu gelinliği instagram üzerinden takipçilerimizden birine hediye edeceğiz. Sayfamızı takip eden müşterilerimiz fotoğrafın altına yorum yazarak çekilişe girme hakkı kazanacaklar. Çekiliş süremiz duruma göre 15 günü bulabilir. Talepleri topladıktan sonra çekilişimizi neticelendireceğiz. Çekilişte daha  sonra canlı olarak sayfamızdan paylaşacağız" dedi.